Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya vårbilderna – här badar Oscar och Estelle i vitsippor

De här bilderna publicerades firar 9-årsdag med Oscar
Kronprinsessfamiljen hälsar glad pingst från Haga.
Foto: Linda Broström / Kungliga hovstaterna
Prinsessan Estelle och prins Oscar firar pingst i vitsippshavet på Haga.
Foto: Linda Broström / Kungliga hovstaterna

Här firar kronprinsessfamiljen pingst – i ett hav av vitsippor.

Estelle och Oscar matchar i likadana outfits i jeans.

I helgen är det pingst – en högtid som kanske inte firas i lika hög utsträckning som de andra kristna högtiderna. Men kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar tar tillfället i akt att hälsa glad pingst med nytagna bilder från ett grönskade Haga, där familjen bor. Lilla hunden Rio, som som familjen köpte förra året, är självklart vid familjens sida.

Estelle och Oscar syskonmatchar

Syskonparet Estelle och Oscar har matchat varandras kläder. De båda är klädda i jeans och jeansjacka. På ena bilden ser man hur de lekfullt ligger i havet av vitsippor, medan de på andra bilden sitter tillsammans med föräldrarna, som för dagen även de matchar i naturnära beigea nyanser.

Victoria och Daniel drabbades i våras av covid-19, men hade lindriga symtom och återhämtade sig. Under pandemin har de jobbat mycket hemifrån och deltagit i evenemang digitalt.

https://www.instagram.com/p/CPNP_aIAnZd/

Se exklusiva bilderna från kungafamiljens härliga dag i parken

Se exklusiva bilderna från kungafamiljens härliga dag i parken.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.