Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya kärleksfulla bilderna – mitt i känslotumultet

Så var stämningen mellan prinsarna under begravningen
En av de nya bilderna på prins William och hertiginnan Kate.
Foto: Prinsparet/Instagram
En av de nya bilderna på prins William och hertiginnan Kate.
Foto: Prinsparet/Instagram

Han förlorade nyligen sin farfar Philip och har fortfarande inte försonats med sin bror Harry.

Men prins William, 38, har något positivt att fira i dag – det är exakt tio år sedan han gifte sig med hertiginnan Kate, 39.

Paret lade därför upp två nya bilder på sitt gemensamma Instagram-konto – bilder tagna av en fotograf känd för helt andra motiv enligt Daily Mail.

Han friade till henne under en semester i Kenya i oktober 2010 – och den 29 april 2011 ståndade bröllopet mellan prins William och dåvarande Catherine Middleton i Westminster. 2 000 gäster närvarade och över 36 miljoner såg vigselceremonin på tv.

Paret har numera tre barn – prins George, sju, prinsessan Charlotte, fem, och prins Louis, tre.

– Hon har både lyckats karva ut en egen roll i kungahuset och skapat en härlig familj tillsammans med honom. De är ett riktigt team nu, har en källa vid hovet tidigare sagt om Kate enligt Daily Mail.

Fotografen är mest känd för sina Britpop-bilder

För att fira tioårsjubileet som gifta har William och Kate lagt upp två nytagna bilder på parets gemensamma Instagram-konto. Bilderna, där William och Kate ler och håller om varandra, är tagna av fotografen Chris Floyd vid parets bostad i London. Han är annars mest känd för sina ikoniska foton från Britpop-eran under 1990-talet där han bland annat fotograferade band som Oasis, Supergrass och The Verve när de stod på toppen av karriären.

Tioårsjubileet är, tillsammans med prinsessan Charlottes födelsedag på söndag, en positiv omväxling för paret. De sörjer Williams farfar prins Philip som nyligen dog vid 99 års ålder och har fortfarande inte försonats med prins Harry och hertiginnan Meghan efter den kontroversiella tv-intervjun med Oprah Winfrey.

https://www.instagram.com/p/COOacQ_FY5I/https://www.instagram.com/p/COOYsKrlE54/
Här är ditt mammaliv, Kate Middleton

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.