Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nya bilden på prinsessan Adrienne – fyller två år

Förra veckan fyllde även prins Oscar fyra år.
Prinsessan Adrienne fyller två och mamma prinsessan Madeleine gratulerar med bland annat en bild på Instagram.
Foto: Prinsessan Madeleine / Instagram
Prinsessan Madeleine
Foto: PONTUS HÖÖK/TT / TT NYHETSBYRÅN

I dag, måndag, fyller prinsessan Adrienne två år.

Mamma prinsessan Madeleine delar dagen till ära en ny bild på sin dotter på Instagram.

”Grattis till den sötaste lillasystern och finaste tjejen”, skriver prinsessan Madeleine på Instagram.

Prinsessan Adrienne kom till världen för exakt två år sedan i dag. Mamma prinsessan Madeleine firar sin yngsta dotter Adriennes födelsedag och passar även på att dela en ny bild på dottern på Instagram. 

Bilden visar den nyblivna tvååringen i en ljusrosa klänning och med en finurlig min. Till bilden beskriver prinsessan Madelen sin dotter som ”den sötaste lillasystern” och ”finaste tjejen”.

https://www.instagram.com/p/B9guoQBDauY/

Prinsessan Adrienne föddes på Danderyd sjukhus den 9 mars 2018, 3465 gram tung och 50 centimeter lång. Hon har plats nummer tio i den svenska tronföljden och är den yngsta av prinsessan Madeleine och Christopher O'Neills tre barn. 

Prinsessan Adrienne växer upp i Florida

Nästan hela sitt tvååriga liv har prinsessan Adrienne, som är hertiginna av Blekinge, bott i Florida, USA. I augusti 2018 meddelade nämligen familjen att de flyttar dit från London.

– De flyttar till Florida för att det är en bra utgångspunkt för Chris verksamhet och barnen är ännu i förskoleåldern, sa Margareta Thorgren hovets informationschef då. 

Just nu är det tätt med födelsedagar i kungafamiljen. För bara två veckor sedan fyllde nämligen storasyster Leonore sex. Även då bjöd prinsessan Madelen på en nytagen bild på födelsedagsbarnet.

Så här såg det ut när Adrienne döpts

Se bilderna från 2018.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.