Nya bilden på Estelle – uppmuntrar utomhuslek

Prins Daniel spelar fotboll med sina barn prins Oscar och prinsessan Estelle.
Foto: Generation Pep

Att sporta med pappa prins Daniel verkar vara en av prinsessan Estelle och prins Oscars favoritaktiviteter under sommarlovet.

På en ny bild syns familjen posera tillsammans med en fotboll, och i en sommarhälsning uppmuntrar de andra att till utomhuslek.

På den nya bilden står prins Daniel, 47, tillsammans med barnen prins Oscar, 5, och prinsessan Estelle, 9, på en gräsmatta, och de alla poserar tillsammans med en fotboll.

Att sporta och hitta på utomhusaktiviteter tillsammans verkar höra till vanligheterna under sommarlovet för familjen. Till bilden har kronprinsessan Victoria och prins Daniel lämnat en somrig hälsning där de uppmuntrar andra att ta sig ut i naturen och röra på sig. 

”Härligt att sommaren är här! I sommar kommer vår familj att vara utomhus så mycket vi bara kan. Vi ska cykla, bada och leka utomhus. Något vi har märkt är att barnen blir snabbt väldigt kreativa och hittar på roliga lekar bara vi går ut. Så att vistas utomhus är nog vårt bästa tips för att skapa rörelseglädje för våra barn!”

Bilden lades upp på kronprinsessparets organisation Generation Peps Facebooksida under fredagen. Generation Pep är en ideell organisation som arbetar för barn och ungas hälsa, bland annat genom att sprida kunskap och stötta skolor. Målet är att öka den fysiska aktiviteten och förbättra matvanorna hos de barn och unga, enligt organisationens hemsida.

Kungafamiljen återförenades på Öland

Under sommaren har delar av kungafamiljen firat semestern på Solliden på Öland, och nyligen var hela skaran återförenad efter en lång tid på olika håll.

”Ett efterlängtat återseende för den Kungliga Familjen, som efter lång tid på olika håll nu återigen kan samlas på 'solens och vindarnas ö'”, skrev kungahuset på Instagram vid återföreningen.

Sötchock! Här leker Estelle med valpen Rio

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.