Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Noppes styvson Leonard Johansson gifter sig

Foto: Privat
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Leonard Johansson friade under parets semester.
Foto: Privat

Noppe Lewenhaupts styvson Leonard Johansson friade till Linnea Taube under parets semester.

– Det kändes jätteroligt, spännande och helt underbart, säger hon.

Leonard Johansson, 31, är son till Lee Lewenhaupt och styvson till framlidne Noppe Lewenhaupt. Nu gifter han sig med Linnea Taube, 28, dotter till miljardären Per Taube.

Semestrar i Taubes hus

Leonard Johansson firade under en resa i Thailand där paret tillbringar sin semester i Per Taubes hus.

– Det kändes jätteroligt, spännande och helt underbart. Det var också roligt eftersom det var samma ställe som vi fick upp ögonen för varandra på för ett år sedan, säger Linnea Taube till  Expressen och fortsätter:

– Jag förstod inte alls hinten när Leonard hade dukat upp två glas och champagne till oss och försökte i stället få ner honom till den lokala strandbaren. Det var först när han gick ner på knä som jag förstod att han skulle fria. 


LÄS MER: Gåtan efter Noppes död – änkan Lee om svåra året 


"Jurassic park"-tema

I en intervju med Svensk Damtidning, som var först med att rapportera om frieriet, berättar Leonard Johansson att paret än så länge inte har några konkreta planer på hur deras bröllop ska bli.

– Vi har inte kommit så långt med det än, men tankarna har gått från traditionellt kyrkligt bröllop till "Jurassic park"-tema! Kanske landar det någonstans där mitt emellan, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.