”Mer kränkande om Elizabeth ignorerar Harry”

Prins Harry ska släppa en självbiografi nästa år.
Foto: CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Drottning Elizabeth har inte kommenterat att prins Harry ska släppa en självbiografi.
Foto: STEVE PARSONS/WPA POOL/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

Prins Harry släpper nästa år sin självbiografi vilket väckt stor uppståndelse. Men drottning Elizabeth verkar ta det hela med ro och det gör hon rätt i menar den kungliga experten Ingrid Seward.

– Det är mycket mer kränkande att bara ignorera honom, säger hon till The Mirror.

Prins Harry ska nästa år släppa en självbiografi, något som blivit omtalat i Storbritannien och det brittiska kungahuset som är oroliga för vad hans memoarer kommer innehålla.

Brittiska The Sun menar att det ska mycket till för att prinsen öppet skulle våga kritisera drottning Elizabeth i sina memoarer. 

Samtidigt har drottning Elizabeth hittills inte ägnat det tilltänkta boksläppet någon uppmärksamhet alls. Något som kan vara smart enligt Ingrid Seward, chefredaktör för tidningen Majesty.

”Vore mer kränkande att ignorera”

Hon anser att det är ett större slag mot prinsen om hon ignorerar den än att kommentera boken.

– Det är mycket mer kränkande att bara ignorera honom. Det skickar ett betydligt starkare budskap. Att reagera på boksläppet skulle bara spela Harry och Meghan i händerna, säger hon enligt The Mirror.

Här är bildbeviset på att prins Harry minns fel

Hävdade i Oprah-intervjun att han ”inte fick cykla som barn”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.