Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghans tuffa tempo – trots gravidmagen

Meghan håller sig för magen under sitt besök på Smart Works, en välgörenhetsorganisation. Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

Hon ska bli mamma i vår, men Meghan vägrar att dra ner på tempot.

Under torsdagen besökte hon bland annat en välgörenhetsorganisation för utsatta kvinnor, skriver Daily Mail.

Hertiginnan av Sussex, tidigare känd som Meghan Markle, har – allt medan hennes mage växer sig större och större – rivstartat det nya året.

37-åringen har bland annat besökt St Charles Hospital i västra London. Där träffade hon representanter från välgörenhetsorganisationen Smart Works.

Organisationen ser bland annat till att förse behövande kvinnor med ”modekläder” och jobbträning, skriver engelska Daily Mail.

Kontrasten var ganska rejäl när Meghan, enligt samma publikation, kom till St Charles Hospital klädd i bland annat en kappa från Oscar de la Renta för motsvarande 30 000 kronor.

– Jag är glad att än en gång vara här, något jag hållit på med i ett år nu, och få ännu en chans att prata om era insatser på Smart Works, förklarade Meghan enligt Daily Mail.

Meghan välkomnas av kvinnor på Smart Works. Foto: i-Images / Polaris / Polaris Images

”Meghan väldigt stöttande”

Juliet Hughes-Hallett är en av medgrundarna till Smart Works, och är djupt imponerad efter mötet med Meghan:

– Hon är alltid väldigt stöttande när hon är här. Hon möter kvinnor som kanske fått nej på 50 jobbintervjuer, och är så långt nere i skorna som man kan komma. Att då pusha dem samtidigt som de får en chans att klä sig fint gör väldigt mycket för självförtroendet.

 

 

Tar över efter drottningen

På torsdagen tillkännagav Kensington Palace att hon också ska bli beskyddare åt National Theatre och Association of Commonwealth Universities – en befattning som tidigare innehades av drottningen.

Elizabeth II har varit skyddare åt Nationalteatern i 45 år och ACU i 33. Hertiginnan ska även vara beskyddare åt Mayhew, en organisation som arbetar för djurens rättigheter.