Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans smycken – värda över 7 miljoner kronor

Åskådarna kunde spana en tredje ring på Meghans ringfinger.Foto: DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK / DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Meghan Markle bär ofta glimmande smycken.

Senaste: En diamantring värd motsvarande 52 000 svenska kronor.

Nu har hertiginnan av Sussex en samling av guld värde över 7 miljoner kronor, skriver Daily Mail.

En smyckesbärare av rang. Det skulle Meghan Markle kunna titulera sig som. Hennes modeval är många gånger väl genomtänkta. Oftast har hennes smycken ett budskap – så som att hon bar ett halsband med ordet ”Mamma” på när hon var gravid.

På den kungliga festivalen ”Trooping the Colour” gjorde Meghan sitt första publika framträdande efter att sonen Archie Mountbatten-Windsor födds.

Tillsammans med sin make prins Harry vinkade de från ekipaget och en ring på hennes finger upptäcktes.

Fjärilsörhängen.Foto: ANDREW PARSONS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

Ring för 52 000 kronor

Intill de redan två ringarna – en förlovnings- och en bröllopsring – skymtade en diamantring. 

Ringen var en gåva från Harry och kallas för ”evighetsring”. Den typen av ring ges oftast efter giftermål och ska symbolisera evig kärlek. Enligt Daily Mail är ringen gjord av drottningens personliga juvelerare, Harry Collins. Priset: 4,350 brittiska pund, vilket motsvarar omkring 52 000 svenska kronor.

Meghan vid bröllopet.Foto: JOHN SIBLEY / AP TT NYHETSBYRÅN

Samlingens värde: 7 miljoner kronor

Den blänkande diamantringen blir Meghans senaste smycke i samlingen. Under det senaste året har hon synts med flera skimrande smycken. Hela guldsamlingen har värderats till en häpnadsväckande summa av 600,000 brittiska pund – motsvarande 7 185 000 svenska kronor.

Meghan har bland annat burit örhängen från Cartier som kostade ungefär 718 500 kronor och fått pärl- och diamantörhängen av drottningen värda 51 193 kronor.

På hertiginnans och prins Harrys bröllop bar Meghan prinsessan Dianas närmare 900 000 kronors akvamarin ring. Även på parets australiska resa förra året bar Meghan ett smycke från prinsessan. Det var ett par fjärilsörhängen som symboliserade att Dianas arv skulle leva vidare genom Meghans son och hennes barnbarn.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.