Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghans råd: ”Se efter familjen”

Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: ALASTAIR GRANT / AP

Prins Harry har inte haft den bästa relationen med sin pappa prins Charles.

Men nu ska Meghan ha hjälpt honom att bygga upp relationen igen och gett råd att se efter familjen, skriver The Sun.

Meghan själv har knappt någon kontakt med sin pappa, Thomas Markle. I februari publicerades ett brev som Meghan skrev till sin pappa i augusti 2018 där hon uppmanar honom till att sluta vända sig till medier och inte låta dem styra honom.

”Dina handlingar har krossat mitt hjärta i en miljon bitar – inte bara för att du skapat sådan onödig och oönskad smärta, utan genom valet att inte säga sanningen när du blir styrd i det här. Någonting som jag aldrig kommer att förstå”, skrev Meghan i brevet.

”Se efter den familj du har”

Men trots den trasiga relationen till sin pappa ska Meghan ha gett maken prins Harry några goda råd för att hjälpa honom på traven med att reparera förhållandet till hans pappa, prins Charles, och uppmanat honom till att bygga broar till sin far.

”Se efter den familj du har”, ska Meghan ha sagt, skriver The Sun.

Både prins Harry och storebror prins William har sedan prinsessan Diana gick bort för 20 år sedan fått en bättre relation till prins Charles, något som de båda gläds över.

Prins Harry har även försökt att stärka banden med släkten på sin mors sida och bjöd in Dianas äldre syster Lady Jane Fellowes att träffa nyfödda sonen Archie.

Sa upp kontakt med nära vännen

Förutom att ha influerat prins Harry till att sätta familjen först ska Meghan även ha fått Harry till att träffa sina vänner allt mer sällan.

Enligt magasinet Tatler sa hertigen upp kontakten med vännen Tom ”Skippy” Inskip som ska ha avrått honom från att gifta sig med Meghan.

Men enligt en källa ska nu de gamla vännerna ha återupptagit kontakten igen.

Senaste avsnittet av Kungafamiljen.