Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans present till de kvinnliga gästerna

Troian Bellisario, här tillsammans med sin man Patrick J Adams.
Foto: IAN WEST / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan hade en hemlig överraskning redo för de kvinnliga gästerna efter vigseln.
Foto: NILS JORGENSEN / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

På lördagens kungliga bröllop i Windsor rådde strikt fotoförbud – något som gästen Troian Bellisario bröt efter ceremonin när hon på sin Instagram avslöjade det nygifta parets överraskning till de kvinnliga gästerna.

– Tofflor! utbrister hon i glädje i sin video. 

Inför en kyrka fullproppad med kändisar, kungligheter och andra celebra gäster fick till slut skådespelaren Meghan Markle och prins Harry varandra. På bröllopet i St. George Chapel rådde – som vanligt vid kungliga bröllop – fotoförbud. Men en av gästerna kunde inte hålla sig när hon lämnat kyrkan efter ceremonin. Det uppmärksammades först av tidningen The Mirror

Det var skådespelaren Troian Bellisario, känd från bland annat tv-serien "Pretty Little Liars", som på sin Instagram avslöjade prinsparets hemliga gåva till alla kvinnliga gäster på bröllopet. 


LÄS MER: Fina gesten till Diana på bröllopet 


Gäst visar upp tofflorna på Instagram

När gästerna väntade på att åka vidare till festen lade hon upp videon på vad som delades ut av den kungliga staben: tofflor till de som tröttnat på högklackade skor. Och den gåvan mottogs minst sagt väl av gästerna, av videorna att döma. 


I videon syns flera kvinnor som svirat om från högklackat till lite mer bekväma skodon.
Foto: Skärmavbild / Instagram @sleepinthegardn
Troian visar upp sina högklackade skor som hon tagit av sig.
Foto: Skärmavbild / Instagram @sleepinthegardn

– Hur fantastiskt är detta, att när de här skorna åker av så har de tofflor för oss. Tofflor! säger hon glatt i videon till sina följare på Instagram. 

– Jag är så redo! De här tar jag! fortsätter hon. 

Flera gäster bytte om

I flera videor på Troian Bellisarios Instagram ser man flera av gästerna som svidat om från de högklackade skorna till tofflorna, där de strosar runt på gården utanför kyrkan. 

Meghan Markle är nu hertiginna av Sussex efter bröllopet. 

TV: Här är höjdpunkterna från det kungliga bröllopet 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.