Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans portfölj kan bli din – bjuds ut på auktion

Hertiginnan av Sussex på den tiden hon var känd enbart som Meghan Markle.Foto: IAN WATSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghans nya liv efter tv-serien ”Suits” – med prins och barn.Foto: MEGA/IBL

Från firad tv-stjärna – till brittisk kunglighet.

Nu kan du bli en del av den förvandlingen.

Detta genom att bjuda på en av portföljerna Meghan bar på i amerikanska lekprogrammet ”Deal or no deal” – långt innan hon träffade sin engelske prins.

I sista avsnittet av den sjunde säsongen av ”Suits” tog Meghan Markle, hon använde hela sitt namn då, farväl av tittarna. 

Hon var klädd i bröllopsklänning när rollfiguren Rachel Zane sa ja till sin stora kärlek, advokatkollegan Mike Ross – och försvann ut ur serien för gott. 

Avsnittet sändes våren 2018 – bara veckor innan den riktiga Meghan gick ner för altargången i St. George’s Chapel i Windsor Castle för att säga ja till prins Harry.

Som skådespelerska fick Meghan länge dock mest småroller i serier och var under en period ”portfölj-flicka” i tv-programmet ”Deal or no deal” – 34 episoder 2006 och 2007.

Som Rachel i ”Suits” kom till slut det stora genombrottet. 

Meghans favorit – portfölj nummer 24

Nu som hertiginna av Sussex har hon alltså lagt skådespelarlivet bakom sig, men det har ändå hunnit ifatt Meghan – i form av en portfölj. Och enligt Mail Online är det hennes favoritportfölj som går under klubban – den med nummer 24 (de var alla numrerade upp till 36).

Meghans portfölj säljs under en auktion i Los Angeles med andra föremål från film- och tv-branschen. Start på tisdag och det vinnande budet väntas hamna runt motsvarande 80 000 kronor. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.