Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghans och prins Harrys beslut om barnet: ”Privat”

Meghan och prins Harry har valt att hålla detaljerna kring förlossningen hemliga. Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Meghan Markle kommer att föda om bara några veckor. Foto: SPLASHNEWS.COM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

Prins Harry och Meghan behåller mystiken kring den kommande förlossningen.

Brittiska hovet skriver nu att paret vill hålla detaljerna hemliga:

”Hertigen och hertiginnan ser fram emot att dela de spännande nyheterna med allihop så fort de har fått en möjlighet att fira privat som en ny familj”.

I maj i fjol gifte sig prins Harry med sin Meghan, tidigare Meghan Markle. Nu väntar paret sitt första barn – en bebis som beräknas födas i slutet av april eller i början av maj.

Det exakta datum är okänt.

Även var Meghan har tänkt föda, och vilket kön det är på barnet.

Få detaljer kring Meghans födsel

Meghan och prins Harry har hittills valt att inte gå ut med några detaljer kring förlossningen, och nu bekräftar Buckingham Palace att paret vill hålla födseln privat.

”Hertigen och hertiginnan av Sussex är väldigt tacksamma för all välvilja de har tagit emot från folk runtom i Storbritannien och runtom i världen medan de förbereder sig för att välkomna sin bebis”, står det i ett uttalande.

Det fortsätter:

”Deras kungliga högheter har tagit ett personligt beslut att behålla planerna kring förlossningen privata”.

Spekulationer: Ingen bild på nya bebisen

Buckingham Palace skriver vidare:

”Hertigen och hertiginnan ser fram emot att dela de spännande nyheterna med allihop så fort de har fått en möjlighet att fira privat som en ny familj”.

The Guardian skriver att uttalandet verkar bekräfta det som det redan har spekulerats om: att det inte direkt kommer att publiceras någon bild på den nyfödda bebisen.

Prins Harrys och Meghans barn kommer att bli det sjunde i successionsordningen i det brittiska kungahuset. Dessförinnan kommer prins Charles, prins William, prins Williams  och Kates tre barn och prins Harry.