Meghans och Harrys plan efter födseln

Höjdpunkterna från intervjun med Harry och Meghan
Harry och Meghan.
Foto: AVALON / STELLA PICTURES
Harry och Meghan.
Foto: AVALON / STELLA PICTURES

Meghans och Harrys andra barn kommer att födas i sommar.

Därefter tänker paret hålla sig borta från strålkastarljuset under en längre tid.

– Båda kommer att ta en rejäl paus, säger en vän till paret till Vanity Fair.

Meghan och Harry uppges planera för en hemmafödsel i parets bostad i Montecito, Kalifornien. 

– Meghans plan var att ha en hemmafödsel med Archie, men planer spricker ofta. Till slut rådde läkarna henne att åka till sjukhuset och det viktigaste för henne var en säker födsel för Archie. Men hennes hem i Kalifornien är en vacker miljö för den lilla flickans födsel, säger en person som står paret nära till Page Six.

Vill ha en längre sammanhållen ledighet tillsammans som en familj

Bara dagar efter sonen Archie föddes 2019 reste Harry till Nederländerna. Nu planerar paret att ha en längre sammanhållen ledighet tillsammans som en familj. 

– De vill vara säkra på att ha ordentlig kvalitetstid tillsammans när barnet kommer, säger en vän till paret till Vanity Fair.

Det återstår att se om detta påverkar Harrys plan att närvara vid avtäckningen av statyn av prinsessan Diana i Storbritannien i juli tillsammans med brodern prins William.

Harry och Meghan har tidigare sagt att de inte planerar att skaffa fler barn efter sommarens födsel. Deras dotter kommer att bli det första barnet till brittiska kungligheter som föds i USA.

Meghans pappa: ”Hon har inte förlorat mig, hon gav bort mig”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.