Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghans och Harrys hemliga hus avslöjat

Hertiginnan Meghan och prins Harry gifte sig 2018. Foto: PHIL NOBEL / AP TT NYHETSBYRÅN

Här är de första bilderna på prins Harry och Meghans hemliga drömhus på landet.

Hertigparet har flytt till gården i Oxfordshire sedan maj förra året – och bjuder över berömda vänner som paret Clooney och tennisstjärnan Serena Williams, rapporterar The Sun.

Den historiska gården Cotswold är belägen i det kulliga grevskapet Oxforshire, väster om London. Här bor prins Harry och Meghan – som väntar tillökning till våren – mitt i idyllen med fyra sovrum, två kök och en stor uteplats för middagsgäster.

Hertigparet skrev under ett två år långt hyreskontrakt i maj förra året och flyttade in strax före sitt storslagna bröllop samma månad.

Sedan dess har Harry och Meghan i hemlighet flytt till gården Cotswold, som har anor från 1700-tal och värderas till motsvarande 28 miljoner kronor. 

Gården har ett gästhus med två sovrum för personal eller gäster – och hit bjuds den berömda vänskapskretsen.

Den historiska gården Cotswold är belägen i det kulliga grevskapet Oxforshire. Foto: SPLASH NEWS/IBL
Här bor prins Harry och Meghan – som väntar tillökning till våren. Foto: SPLASH NEWS/IBL
Huset har fyra sovrum, två kök och en stor uteplats för middagsgäster. Foto: SPLASH NEWS/IBL
Hertigparet skrev under ett två år långt hyreskontrakt i maj förra året. Foto: SPLASH NEWS/IBL
Gården har ett gästhus med två sovrum för personal eller gäster. Foto: SPLASH NEWS/IBL
Meghans mamma Doria Ragland har besökt gården. Foto: SPLASH NEWS/IBL
I gårdens natursköna omgivningar har dessutom fler kändisar hus, bland andra David och Victoria Beckham. Foto: SPLASH NEWS/IBL
”Meghan avgudar området”, säger en vän till paret till The Sun. Foto: SPLASH NEWS/IBL
”Hon och Harry älskar att promenera där med hundarna”, säger källan. Foto: SPLASH NEWS/IBL
Harry, 34, och Meghan, 37, väntas behålla gården samtidigt som de officiellt flyttar från Kensingtonpalatset till Frogmore Cottage i Windsor när barnet kommer i slutet av mars eller början av april. Foto: SPLASH NEWS/IBL
1 / 10

Kändisarna bjuds över till Cotswold

Paret George och Amal Clooney, den indiska stjärnan Priyanka Chopra och hennes nyblivna man – sångaren Nick Jonas – samt tennisspelaren Serena Williams tillhör några av gästerna. Även Meghans mamma Doria Ragland har besökt gården, enligt The Sun.

I gårdens natursköna omgivningar har dessutom fler kändisar hus, bland andra David och Victoria Beckham. Här också ett av Meghans favorithotell, omskrivna Soho Farmhouse.

– Meghan avgudar området. Hon och Harry älskar att promenera där med hundarna och de kan bjuda över sina vänner utan att det uppmärksammas, säger en vän till paret till tidningen.

– Det är en sagolik plats med fantastisk omgivning och erbjuder stor diskretion.

Harry and Meghan efter bröllopet i Windsor. Foto: BEN BIRCHHALL / AP TT NYHETSBYRÅN/ NTB SCANPIX

Harry och Meghan flyr Kensingtonpalatset

Harry, 34, och Meghan, 37, väntas behålla gården samtidigt som de officiellt flyttar från Kensingtonpalatset till Frogmore Cottage i Windsor när barnet kommer i slutet av mars eller början av april.

Huset i Frogmore är under renovering för att öka säkerheten och arbetet kan komma att kosta de brittiska skattebetalarna motsvarande uppemot 56 miljoner kronor, rapporterar Daily Mail.

Faktum är att paret föredrar sitt lantliga gömställe över sin nuvarande bostad i Kensingtonpalatset, där de bor granne med Harrys bror prins William och hans hustru Kate. De har dessutom tackat nej till möjligheten att bo med 21 rum i palatset.

Att Kate och Meghan inte kommer överens ryktas vara en av anledningarna bakom flytten. Kensingtonpalatset har avböjt att kommentera, skriver tidningen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!