Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghans mamma vägrar prata med Thomas Markle

Meghan Markle och prins Harrys bröllop går av stapeln på lördag – men skandalerna och fejderna fortsätter att avlösa varandra. Foto: AVALON.RED B68
Thomas Markle hamnade i blåsväder sedan det avslöjats att han fått betalt för iscensatta bilder. Foto: MIRRORPIX / MEGA / MIRRORPIX / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY
Doria Ragland sägs vara rasande på pappan, men även på Meghans halvsyskons övertramp. Foto: NATHAN DENETTE / AP TT NYHETSBYRÅN

Fejderna inom Meghan Markles familj avlöser varandra, med bara dagar kvar till bröllopet.

Nu kommer nästa bakslag.

Mamma Doria Radlan är rasande på pappan – och vägrar prata med honom, skriver The Sun.  

Meghan Markles mamma Doria Radlan, 61, har tagit över hedersuppdraget att leda dottern till altaret vid lördagens bröllop med prins Harry.

Det sedan pappa Thomas Markle, 73, rullade ut på löpsedlar världen över när det avslöjades att han iscensatt bilder – där han läste artiklar om prinsparet – för betalning.

Pappan bad kort därpå om ursäkt och kallade bilderna för "löjliga" – och sade sig samtidigt inte vilja skämma ut dottern ytterligare. Han meddelade därför att han inte planerade att närvara vid bröllopet. 

Efter att Meghan enligt uppgift vädjat honom att tänka om, gjorde han också det – för att senare ställa in på nytt efter att han drabbats av en hjärtattack som kräver operation de kommande dagarna.

Föräldrarna pratar knappt med varandra

Nu ska Doria Radlan fått nog av den senaste tidens kontroverser och sägs vara rasande på pappan, skriver the Sun. 

En källa nära familjen säger till tidningen att ex-paret numera knappt talar med varandra:

– Thomas och Doria pratar knappt med varandra för tillfället. Han försöker sluta fred efter allt som har hänt, säger källan.

Fejderna inom familjen har varit många sedan bröllopet tillkännagavs och Meghan hamnade i strålkastarljuset. 

Halvbrodern Thomas Markle Jr, 51, har tidigare lämnat ett brev till prins Harry där han hävdat att Meghan inte är rätt kvinna för honom och att bröllopet är "det största misstaget i de kungliga bröllopens historia". 

Samtidigt har halvsystern Samantha Markle, 53, vid flera tillfällen uttalat sig kontroversiellt och kallade först systern för "prinsessan påträngande" i titeln till den bok hon skriver – vilket sedan ändrades.

Frostig relation sedan syskonens övertramp

Syskonens övertramp ska enligt källan gjort att relationen mellan föräldrarna varit frostig i månader. 

Men nu ska alltså droppen vara nådd för mamma Doria.

– Deras relation har hängt på en tråd i månader före de iscensatta bilderna. Han har sagt till sina vänner att han ville ge en fredsgåva för att de skulle försonas innan bröllopet och deras dotters stora dag, men den senaste tidens handlingar har förstört den möjligheten, säger källan.

Skandaler och intriger till trots tycks inget kunna störa prinsparets stora dag – som är planerad att gå av stapeln om endast några dagar.

 

Se prinsbröllopet i Expressen TV på lördag kl 12.00-15.00.

Få kungafamiljens vardag i bilder och kungliga nyheter – följ Expressen Kungligt på Instagram   

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!