Meghans lyxiga klädval under New York-resan

Meghan Markles projekt: ”vill hjälpa arbetslösa kvinnor”

Under prins Harry och Meghan Markles New York-resa visade hertiginnan upp en höstig garderob av dyrbara och stilsäkra plagg, enligt Grazia

Meghans vita miniklänning drog till sig uppmärksamheten under en vaccingala. 

I helgen gjorde prins Harry och Meghan Markle sitt första officiella framträdande inför publik sedan dottern Lilibet kom till världen i juni. På torsdagen åkte paret till New York, bland annat för att delta under en vaccingala. 

Under den tre dagar långa resan gjorde hertiginnan av Sussex flera stilsäkra klädval som speglar lyx, elegans och fram för allt den kommande hösten, enligt magasinet Grazia. 

När paret besökte Global Citizen Live-galan bar Meghan Markle en vit och utsmyckad miniklänning från Valentino med rak silhuett och korta ärmar. 

Hertiginnan av Sussex Meghan Markle bar en klänning från Valentino under vaccingalan i New York.
Foto: JACKIE BROWN / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Meghan Markles hyllning till prinsessan Diana

Innan och efter Meghan Markle intog scenen hyllade hon prinsessan Diana på ett subtilt sätt, genom att bära en väska från Christian Dior som är uppkallad efter henne. 

Den svarta skinnväskan med gulddetaljer säljs för 3450 pund, cirka 41 000 svenska kronor, och hette ursprungligen 'Chouchou'. Det var 1996 som den fick namnet 'Lady Dior' efter att prinsessan Diana sågs använda den.

Meghan Markle hyllade prinsessan Diana genom att bära samma Dior-väska när hon klev av scenen på Global Citizen Live-galan.

Men New York-resan bjöd inte bara på klassisk kunglig elegans. När hertigen och hertiginnan besökte en skola i Harlem bar Meghan Markle ett avslappnat set, bestående av en vinröd kashmirjacka och koordinerade byxor från italienska Loro Piana. 

Meghan Markle bar en avslappnad kostym i rött från Loro Piana.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

En av dagarna bar Meghan en mer klassisk 'kontorslook' i form av en långärmad polotröja, kostymbyxor och ullkappa från Armani – allt i svart. 

Paret matchade när de gick hand i hand på väg till 11 septembers minnesplats, iklädda klassiska plagg i svart.
Foto: CHRISTOPHER PETERSON / SPLASHNEW / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Det genomgående temat på Meghan Markles klädval var – höst. När hon anlände bar hon jordnära färger, ton i ton.
Foto: EUROPA NEWSWIRE/SHUTTERSTOCK / EUROPA NEWSWIRE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Paret hyllar Diana med namnvalet på dottern

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.