Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Meghans kärlekshälsning till Harry på födelsedagen

Meghan Markle gifte sig med prins Harry och blev hertiginna.
Meghan skickar en officiell grattishälsning på prins Harrys 35-årsdag på Instagram.
Foto: DOMINIC LIPINSKI / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan hyllar prins Harrys roll som make och pappa på Instagram.
Foto: ANDREW SCHWARTZ / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN

Meghan har hyllat sin man prins Harry på hans födelsedag med en kärleksfull hälsning på sociala medier.

Ett kollage av bilder på prins Harry i alla åldrar, från en bebis i prinsessan Dianas armar till ett foto från sonen Archies dop, lades upp på hertigparets officiella Instagramkonto.

”Du är den bästa mannen och den mest fantastiska pappan till vår son”, skriver Meghan till bilderna.

Prins Harry fyller i dag, söndag, 35 år, och den första offentliga grattishälsningen kom från hans maka, Meghan.

”Ditt arbete för de saker som du bryr dig så mycket om inspirerar mig varje dag. Du är den bästa äkta mannen och den mest fantastiska pappan till vår son. Vi älskar dig”, skriver hon på parets officiella Instagram.

Hälsningen illustreras av ett kollage på nio bilder som alla visar prins Harry från bebis till vuxen man och nybliven pappa.

Bilder från hela Harrys liv

På den första bilden hänger en liten Harry på mamma prinsessan Dianas höft, och den andra och tredje visar honom som ung pojke och tonåring.

De följande bilderna visar honom under sin militärtjänst, vid sin farfar prins Philips sida i full mundering och senare tillsammans med Meghan på deras bröllop och vid sonen Archies dop.

https://www.instagram.com/p/B2bDdAMlxgY/

Även hans bror prins William och hans fru Kate har gratulerat Harry på födelsedagen i sina officiella sociala medie-kanaler.

Kensington Palaces officiella Twitter-konto lade upp en bild på de brittiska prinsbröderna från Meghan och Harrys bröllop med texten: ”Vi önskar stort grattis på födelsedagen till Hertigen av Sussex”.

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1173131877873586177

Meghan tillbaka i arbete efter mammaledigheten

Meghan och Harry har spenderat sommaren fokuserade på sina nya roller som föräldrar, och har gjort få offentliga framträdanden sedan Archies födsel.

I torsdags hade Meghan sin första dag på jobbet efter mammaledigheten, då hon lanserade sin klädkollektion för välgörenhetsorganisationen SmartWorks i centrala London.

Efter ett hyllat tal där hon talade om kvinnors ansvar att lyfta och stödja andra annonserade hon att det var dags att åka hem till man och barn.

– Jag måste åka hem till bebisen – det är matdags, sa hon enligt MailOnline.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.