Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans hemliga plan för karriären

Sedan Meghan trädde in i det brittiska kungahuset har hon blivit något av en stilikon. Foto: © ROYALFOTO 2018 / STELLA PICTURES ACTION PRESS
Enligt Daily Mail ska Meghan få en egen kolumn i tidningen Vogue.Foto: TRIP FUCHS/NATIONAL GEOGRAPHIC / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Vogues chefredaktör Anna Wintour.Foto: ANDREW MEDICHINI / AP

Meghan planerar redan för vad hon ska göra efter barnaledigheten med Archie.

Enligt Daily Mail har kungligheten suttit i möte med Vogue för att starta upp sin alldeles egna kolumn.

– Hon vill att plattformen ska göra skillnad, säger en källa till Daily Mail.

Sedan Meghan trädde in i det brittiska kungahuset har hon blivit något av en stilikon. 

När hertiginnan av Sussex bär ett nytt plagg är det flera gånger som det sedan säljer slut hos designerbutiken där det köptes. Några modedesigners har gått så långt som att marknadsföra sina plagg med att det en gång burits av Meghan.

Likväl har hennes känsla för detaljer, som smink och smakfulla smycken ådragit henne stor uppmärksamhet. Senast var det när kungligheten införskaffade en diamantring för 52 000 kronor. Notan för hela Meghans samling av smycken beräknas ligga på dryga sju miljoner kronor.

Men sedan kungligheten födde sonen Archie i maj tycks Meghans fokus ha skiftat i stort till den lille sonen. Åtminstone fram tills nu.

Meghan ska skriva för Vogue

Enligt Daily Mail har kungligheten haft flera diskussionen med modemagasinet Vogues chefredaktör Anna Wintour. Meghan vill nämligen börja skriva en kolumn åt tidningens brittiska och amerikanska gren.

– Anna Wintour är med i samtalen om att möjligtvis publicera några av artiklarna i amerikanska Vogue, skriver Daily Mail.

Redan nu har Meghan hjälpt till att skriva några artiklar. Fokus har dock legat på hennes välgörenhetsarbete, mer än på hennes garderob.

– Hon jobbar med Vogue som en bidragande redaktör för några fantastiska berättelser om hennes de välgörenhetsprojekt som ligger henne särskilt nära om hjärtat, och det kan så småningom bli en återkommande kolumn, säger en källa till Daily Mail.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.