Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghans hemliga möte med Michelle Obama

Michelle Obama. Foto: RICHARD DREW / AP / TT NYHETSBYRÅN
Meghan. Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP / TT NYHETSBYRÅN

Michelle Obama och hertiginnan Meghan har träffats för ett privat möte, skriver Evening Standard.

En vän som var på plats uppger för tidningen att de båda profilerna träffades under en lång stund och diskuterade kvinnofrågor som de båda tycker är viktiga.

De båda ska ha närmat sig varandra och väntas nu hålla kontakten.

Michelle Obama befann sig i London på måndagen i samband med turnén för hennes självbiografi. I publiken på Royal Festival Hall satt Meghan. Och efter framtränandet ska de båda ha träffats i största hemlighet och haft ett långt samtal med varandra.

– De pratade länge om vikten av att stötta och stärka kvinnor i alla kulturer och delar av samhället, säger en vän som Evening Standard har pratat med och fortsätter:

– De pratade också om delade erfarenheter av graviditet och barnuppfostran, plus delade hjärtefrågor inklusive flickors utbildning.

Meghan och Obama ska ha knutit så starka band under mötet att de planerar att hålla kontakten.

Kensington Palace har bekräftat för Evening Standard att Meghan var på evenemanget privat, men inte att hon och Michelle Obama träffades.

Berättade om mötet med drottningen

Den brittiska monarkin var ett av de samtalsämnen som kom upp när Michelle Obama intervjuades på scenen, skriver CNN. Den tidigare första damen berättade att hon var orolig över att följa etiketten när hon träffade drottning Elizabeth och skulle sätta sig i hennes bil.

– Jag tänkte ”snubbla inte i trappan och rör ingen, vad du än gör.” Och så säger drottningen ”kom bara in, sitt varsomhelst” och hon säger en sak till dig och du tänker på etiketten och hon säger ”det är bara trams, kom bara in”, sa Obama enligt CNN.