Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans hemliga blinkning till Diana

Höjdpunkterna från Oprah-intervjun med Harry och Meghan
Meghan bar en klocka som tillhört prinsessan Diana under tv-framträdandet.
Foto: ERIC BENETTI / AVALON / STELLA PICTURES
Hertiginnan Meghan.
Foto: ERIC BENETTI / AVALON / STELLA PICTURES

Meghan har gjort sitt första tv-framträdande sedan Oprah-intervjun.

Då passade hon på att ge en hemlig blinkning till prinsessan Diana.

Hon bar en klocka som tidigare tillhörde Diana värd en kvarts miljon kronor, skriver The Sun.

Det syntes tydligt att Meghan är höggravid när hon gjorde sitt första tv-framträdande sedan hon och maken prins Harry intervjuades av Oprah Winfrey den 7 mars. Paret väntar sitt andra barn till sommaren då sonen Archie, som nyligen fyllde två år, kommer att få en lillasyster – något som Meghan berörde när hon i helgen höll ett tal under en tv-sänd konsert som arrangerades med syftet att få folk att vaccinera sig mot covid-19.

– Min make och jag är väldigt upprymda över att snart välkomna vår dotter, en känsla av glädje vi delar med miljontals andra familjer runtom i världen. När vi tänker på henne tänker vi också på alla flickor och unga kvinnor världen över som måste få möjligheten och stödet att föra oss vidare. Framtidens ledarskap är beroende av besluten vi fattar och handlingarna vi utför för att ge dem alla verktyg för en framgångsrik, jämlik och medmänsklig morgondag. Vi vill vara säkra på att vi inte bara återhämtar oss nu utan blir starkare, att vi gör den här återuppbyggnaden tillsammans, sade Meghan i sitt tal.

Men det var inte Meghans gravidmage eller hennes ord som drog till sig största uppmärksamheten – det var i stället något som hon bar.

Prinsessan Diana bar klockan när hon besökte ett tempel i London 1997.
Foto: RICHARD GILLARD / CAMERA PRESS/IBL

Prinsessan Diana älskade klockan som hennes pappa gav henne

Meghan bar nämligen en klocka som tidigare tillhörde maken Harrys mamma, prinsessan Diana. 

Prinsessan Diana älskade klockan som hennes pappa John Spencer hade givit henne på 21-årsdagen och bar klockan under flera evenemang 1997, bland annat när hon besökte ett tempel i London. Den kostade närmare en halv miljon kronor att köpa då men är nu värd betydligt mer än så.

Senare samma år dog prinsessan Diana i en bilolycka i Paris. Hon var 36 år gammal.

Senare fick Meghan klockan av Harry som en kärleksgåva.

Privata bilden på prinsessan Diana

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.