Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans gravidstil – i favoritfärgen

Prins Harry och Meghan besökte museet i London.
Paret såg en pjäs om Charles Darwin på tisdagskvällen.Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Meghans gravidmage putade ut.Foto: HEATHCLIFF O'MALLEY / AP TT NYHETSBYRÅN

En glamorös klänning och en kappa för mer än elva tusen svenska kronor. 

Det syntes gravida hertiginnan Meghan i när hon besökte Naturhistoriska museet på tisdagskvällen, skriver Daily Mail.

Meghan Markle, hertiginnan av Sussex, gjorde en elegant entré tillsammans med prins Harry på Naturhistoriska museet i London i tisdags för att titta på en pjäs om Charles Darwin, skriver Daily Mail.

Klänningens färg – en favorit.Foto: STELLA PICTURES/AVALON.RED B68

Det var första gången som Meghan syntes offentligt sedan hennes pappa, Thomas Markle, avslöjade innehållet i ett brev skrivet av Meghan förra sommaren. I brevet anklagade Meghan pappan för att ha krossat hennes hjärta ”i en miljon bitar” för att han gett intervjuer till pressen och attackerat hennes make, skriver Daily Mail.

Stilren klänning

Gravida Meghan, som väntar sitt första barn till april, kom till museet i en krämfärgad poloklänning. Klänningen är av den korta modellen från märket Calvin Klein och deras ”resort collection”. Just krämfärgade plagg är något Meghan föredrar.

Tillsammans med klänningen bar hon en kappa, också den krämfärgad från det kungliga favoritmärket Amanda Wakeley - värde 895 pund som är ungefär 11 000 svenska kronor. 

Klänningen är från Calvin Klein.Foto: XINHUA/AVALON.RED / STELLA PICTURES/XINHUA/AVALON.RED B950

Hon kompletterade klädseln med ett par olivgröna klackar och en matchande väska, båda från märket Ralph Lauren. 

Liknar en H&M-klänning

Förra månaden när Meghan besökte djursjukhuset ”the Mayhew Dogs home” i London bar hon en liknande poloklänning från svenska H&M för ungefär 290 svenska kronor.

Liknande klänning – i en betydligt billigare prisklass.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.