Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans bästis dilemma – efter lättklädda bilden

Vem är Meghan - hertiginna av Sussex
Jessica Mulroney och Meghan Markle är bästa vänner.Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES
Nu berättar modestylisten om sitt kroppsdilemma – efter Instagrambilden.Foto: INSTAGRAM / INSTAGRAM

Meghan Markle och Jessica Mulroney är oskiljaktiga.

Nu berättar den 39-åriga kanadensaren om sitt kroppsdilemma – efter den lättklädda Instagram-bilden.

”Kan vi inte vara stolta över oss själv, vad är då poängen? Inga fler ursäkter”, skriver hon på Instagram, berättar Mirror.

Jessica Mulroney, 39, är helt klar Meghan Markles favorit när det kommer till modestylister – och vänner. Nu har kanadensaren, en av hedersgesterna då Harry och Meghan gifte sig, gått ut offentligt på Instagram och berättat om sitt kroppsdilemma.

Det var på fredagen som Jessica Mulroney först publicerade en lättklädd bikinibild på sitt Instagramkonto – som hon sedan raderade, skriver brittiska Mirror.

https://www.instagram.com/p/B0tUovoF6Cg/

På bilden går att se hur Mulroney poserar intill en poolkant, iklädd blå bikini. Men i samband med att första bilden lades upp gick ett dussintal internettroll till attack mot hennes kropp, enligt Mirror.

Starka orden: ”Inga fler ursäkter”

Mulroney själv berättar att det föranledde henne till att snabbt radera bilden.

”Jag tog ner denna efter jag publicerat den i går. För många troll attackerade.”, skriver kanadensaren på Instagram.

Men kort därpå, på lördagen, insåg Jessica Mulroney att hon inte ville låta sitt liv på internet styras av hatare och troll. Därför lade hon återigen upp bilden, med en förklaring kring sitt beslut.

”Men jag insåg i dag, att jag inte bryr mig. Jag jobbar hårt kring varje aspekt av mitt liv och jag är stolt över min kropp. Jag är stolt över arbetet jag lägger ned. Jag är stolt att jag är driven. Jag är stolt över allt det. Och kan vi inte vara stolta över oss själv, vad är då poängen? Inga fler ursäkter”, kommenterar hon incidenten.

Hertiginnan Meghan Markle är gudmor till Jessica Mulroneys två söner John och Brian. De två bästisarna möttes under inspelningarna av tv-serien ”Suits”, som blev Markles internationella genombrott.

Efter Mulroneys starka ord lät inte hyllningarna vänta på sig. Flera följare var snabba med att hylla kungavännen – som nu håvat in tiotusentals gillamarkeringar med sitt inlägg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.