Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan sökte modelljobb på tv – fick nobben

Gifte sig med prins Harry 19 maj förra året.
Hertiginnan Meghan ska ha sökt jobbet som tv-modell omkring 2010.Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Programledaren berättar om hertiginnans förflutna i sitt program.Foto: Skärmdump/Wendy Williams show

Hertiginnan Meghan sökte jobbet som tv-modell, innan äktenskapet med Harry.

Men den brittiska kungligheten nobbades.

– Hon kom hit för att bli en av våra modeller, säger programledaren Wendy Williams, enligt Mirror.

Att hertiginnan Meghan synts på tv i flera sammanhang i karriären som skådis är inget nytt. Men nu framkommer uppgifter om att stjärnan nobbades från jobbet som tv-modell – bara några år innan hon började dejta prins Harry, enligt brittiska Mirror.

Innan Meghan landade drömrollen som Rachel Zane i tv-serien Suits, där hon fick sitt stora genombrott, var hon på jakt efter många tv-jobb. Bland annat ska hon ha sökt till pratprogrammet ”The Wendy Williams show”, för en plats som modell.

Men hertiginnan fick nobben, vilket nu framkommer efter att tv-stjärnan Wendy Williams, 54, berättat om den kungliga jobbansökan i sitt program.

– Hon kom hit för att bli en av våra modeller. Vi gör mode, sådana saker. Det här var innan hon träffade mannen, rödtotten Harry, säger Williams i programmet, och fortsätter:

– Men Meghan känner till Wendys show, Meghan ville jobba här.

Enligt Mirror ska hon ha sökt jobbet innan Suits hade premiär, i 2011. Tidningen skriver att hertiginnan troligtvis sökte till programmet omkring 2009 eller 2010.

”Hon är något av ett wild card”

I programmet har programledaren tidigare avslöjat detaljer från hertiginnans förflutna. Bland annat har det framkommit att Meghan gjorde ett kort framträdande i ”Beverly Hills 90210”, där hon medverkade i en sexscen.

– Hon har verkligen ett förflutet, säger Wendy Williams i sitt program.

– Jag respekterar Meghan Markles knegande. Men hon är något av ett wild card.

I en intervju med Esquire från 2013 har Meghan tidigare talat ut om sin tv-karriär, där hon menat att de tidigare jobben varit ett sätt för henne att överleva.

– Hon kom hit till Wendy för att upptäcka vad hon kunde göra. Hon har varit här, här i vår byggnad. Vi har hennes DNA, säger Wendy Williams i programmet.