Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan och prins Harry i pinsamt möte med exet

Prins Harry och Meghan råkade ut för en pinsam frukost i Nederländerna.Foto: VICTORIA JONES / AP / TT
Jenna Coleman omgärdades av rykten med prins Harry 2015.Foto: ALASTAIR GRANT / AP

Harry och Meghan ska råkat springa in i ett pinsamt möte med prinsens ex, uppger en källa för Vanity Fair.

Paret befann sig över helgen i Nederländerna för att närvara vid öppningen av nya Soho House.

På plats fanns också skådespelerskan Jenna Coleman, som ryktas ha varit tillsammans med prins Harry 2015.

Harry, Meghan och Jenna Coleman ska plötsligt ha befunnit sig i samma rum på ett privat frukostevenemang, ett möte som beskrivs för Vanity Fair som ”ganska pinsamt” och som ska ha fått prinsen att rodna. Harry och Jenna Coleman ska ha varit nära varandra 2015, bara ett år innan han träffade Meghan.

– Harry var tvungen att gå rakt förbi Jenna för att ta sig till sitt och Meghans bord. Det var ganska pinsamt och vissa av de andra gästerna kommenterade det. Jenna tittade ner medan Harry tittade rakt fram och Meghan inte verkade lägga märke till det, säger Vanity Fairs källa till tidningen och fortsätter:

– Hon satt med ett leende på läpparna under frukosten, men Harry så lite obekväm ut. Han hade varit supervänlig och sagt hej till alla, men han låtsades inte om Jenna.

Lämnade med pojkvännen

Jenna Coleman ska ha lämnat frukosten kort därefter med sin pojkvän Mark Hughes, som ska ha visat intresse för henne samtidigt som prins Harry 2015. Båda ska ha skickat sms och dejtförfrågningar till henne, men hon ska alltså ha valt skådespelarkollegan Hughes.

Prins Harry är annars känd för att ha en bra relation med sina ex. Meghan är van vid att träffa Harrys gamla flammor och flera av dem var dessutom på plats på parets bröllop.

Harry ska ha förändrats efter bröllopet med Meghan enligt fotografen Arthur Evans, som följt det brittiska kungahuset i 40 år. Edwards beskriver prinsen som ”väldigt beskyddande” mot hustrun.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.