Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan och Kates hemliga uppgörelse – mot medierna

Kate Middleton och Meghan Markle uppges kommit överens om att agera trevligt gentemot varandra i publika sammanhang.Foto: MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Kate Middleton och Meghan Markle har accepterat att de inte blev bästa vänner, uppger en expert till Glamour.Foto: ALFONSO JIMENEZ/REX/SHUTTERSTOCK / ALFONSO JIMENEZ/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Till prins Harrys besvikelse blev Kate Middleton och Meghan Markle aldrig bästa vänner.Foto: SPLASH NEWS/IBL

Meghan Markle och Kate Middleton kyliga relation har skapat rubriker.

Nu uppges svägerskorna gjort en hemlig uppgörelse för hur de ska agera mot varandra offentligt.

– Båda insåg att ingen av dem är intresserad av att omgärdas av rubriker om bråk, säger kungaexperten Katie Nicholl till Glamour.

Att Meghan Markles och Kate Middletons relation uppges vara frostig har det tidigare rapporterats om. Men vidden av osämjan mellan svägerskorna har varit okänd.

Nu uppger kungaexperten Katie Nicholl att den så kallade fejden är överdriven.

– Tanken på att det skulle varit ett bråk mellan de två hertiginnorna har skapat smaskiga rubriker, men jag tror inte på det, säger Katie Nicholl till Glamour och fortsätter:

– Jag har aldrig hört från någon av mina källor att osämja eller bråk skulle ägt rum. 

Däremot ska ryktena ha lite substans, enligt Katie Nicholl, som refererar till en händelse mellan hertiginnorna i samband med prins Harry och Meghan Markles bröllop förra våren – som slutade med att Kate Middleton bröt ihop i tårar.

Men utöver det har Katie Nicholl aldrig hört något om en kris mellan svägerskorna. 

I samband med att Markle blev en del av det brittiska kungahuset ska svägerskorna umgåtts även privat, men helt enkelt inte klickat. 

– Rätt snabbt insåg dom att dom är två vuxna kvinnor – rätt olika kvinnor – och det enda dom egentligen har gemensamt är att dom är gifta med prinsar, säger Katie Nicholl till Glamour.

Prins Williams varning till prins Harrys 

Däremot ska en viss spänning uppstått mellan prins William och prins Harry i samband med Meghan Markles intåg i det brittiska kungahuset, enligt Katie Nicholl.

Prins Harry uppges hoppats på att Kate Middleton och hans blivande fru Meghan skulle bli goda vänner, varpå prins William i stället uppmanat sin bror att tänka efter två gånger innan han förlovade sig med den amerikanska skådespelaren.

Vilket ska irriterat prins Harry.

Dock tycks relationen mellan svägerskorna nu vara god – åtminstone utåt sett. Nyligen kramades Meghan Markle och Kate Middleton offentligt under en ceremoni i Westminster Abbey.

Det hela ska vara en del av en hemlig uppgörelse mellan svägerskorna, uppger kungaexperten Katie Nicholl.

– Jag tror att Meghan och Kate har enats om att komma överens, att anstränga sig, att vara trevliga och varma mot varandra i publika sammanhang, säger hon till Glamour och tillägger:

– Båda insåg att ingen av dem är intresserad av att omgärdas av rubriker om bråk. Det är inte vad någon av dem vill.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.