Meghan och Kate i kungligt instabråk

Senaste avsnittet av Kungafamiljen.
Meghan har många följare på Instagram.
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Hertiginnan Kate.
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS

Rivaliteten mellan de kungliga svägerskorna i Storbritannien fördjupas, enligt brittiska medier.

Det senaste bråket handlar om Instagram: Meghan uppges vara ”olycklig” över att Kate har fler följare!

Nu skapar Instagram oro inom det brittiska kungahuset.

Meghan och prins Harry startade Instagramkontot Sussexroyal i början av april – och de har redan massor av följare.

Men nu visar det sig att Kate och prins William också finns på Instagram – med sitt konto Kensingtonroyal – och att deras sida är ännu mer populär.

– Meghan är mycket olycklig över att Kate och Will har fler följare än hon och Harry, säger Lizzie Cundy, expert på nöjesbranschen, i tv-programmet The Morning Show, enligt den brittiska tidningen Daily Star. 

”Meghan har anlitat expert”

– Det är faktiskt så illa att Meghan uppenbarligen har anlitat något slags expert på sociala medier.

– Det blir galet eftersom Meghan och Harry har 100 000-tals färre följare. Det råder rivalitet och vissa är missnöjda med Meghan just nu, bland dem prins Philip. Så det är lite kyligt kring middagsbordet, hävdar hon.

Brittiska medier har tidigare rapporterat om påstådd osämja bland kungligheterna, särskilt mellan Meghan och Kate som båda blev internationellt kända genom sina megabröllop som följdes av hundratals miljoner tittare över hela världen.

Meghan ska bland annat nyligen ha blivit tillrättavisad för olämpligt uppträdande under en officiell middag. För tillrättavisningen stod Camilla Parker Bowles, maka till Meghans svärfar, kronprins Charles.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.