Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan och Harrys beslut: Väljer bort drottningen i jul

Prins Harrys och Meghans familjelycka: ”Fantastiskt”.
Prins Harry och Meghan.Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Drottning Elizabeth II.Foto: BEN STANSALL / AP TT NYHETSBYRÅN

Hertigen och hertiginnan av Sussex, prins Harry och Meghan, missade julfirandet med kungafamiljen på drottningens privata slott, Sandringham i fjol.

Och inte heller i år kommer paret att delta på kungafamiljens julfirande, detta uppger källor nära hertigparet för Vanity Fair

Meghan, Harry och sonen Archie verkar stortrivas med livet på den nordamerikanska amerikanska västkusten. 

Faktum är att de verkar ha det så pass bra i Kalifornien att de inte väljer att resa till Storbritannien för det traditionsenliga julfirandet med kungafamiljen på drottningens privata slott Sandringham, i år heller. 

I fjol tillbringade de julen tillsammans med vänner i Kanada. I år uppges familjen i stället rikta in sig på en familjejul utan släkten i deras nya hem utanför Los Angeles, enligt uppgifter till Vanity Fair. 

Missade drottningens födelsedag

Det har länge spekulerats om att familjen ska besöka Storbritannien men hittills har coronakrisen grusat årets alla planerade resor. 

Hertigparet skulle ha varit på plats under drottning Elizabeth II:s födelsedagsfirande i april, men fick ställa in på grund av coronakrisen. 

– Internationella resor har blivit väldigt komplicerade på grund av coronapandemin och för tillfället har hertigen inga planer på att återvända till Storbritannien, särskilt inte före jul, säger en uppgiftslämnare till Vanity Fair. 

Enligt uppgifter tidningen ser hertigparet framemot sin första amerikanska jul i det nya lyxhemmet i Kalifornien. De skriver vidare att Meghan och Harry i stället kommer resa till Storbritannien efter jul – för Meghans rättegång mot tidningen Mail on Sunday och deras publicering av Meghans privata brev till sin far. 

Rättegången börjar 11 januari nästa år. 

Trumps sågning av Meghan: ”Jag är inget fan”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.