Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan och Harry ”tackar nej till drottningen – firar jul i USA”

Foto: TOBY MELVILLE / POOL / REUTERS POOL / EPA
Foto: BACKGRID UK / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Den brittiska kungafamiljen firar traditionellt jul på godset Sandringham i Norfolk, men det är långt ifrån säkert att de blir fulltaliga i år. 

Meghan och prins Harry, som även skippade besöket på slottet Balmoral i somras, har enligt Hello! Magazine planer på att fira på annat håll.

Prinsparet är på väg till USA för att fira Thanksgiving med Meghans mamma Doria Ragland – och tänker sig enligt kungliga källor bli kvar över jul.

Att Meghan och prins Harry valde att inte resa till sommarslottet Balmoral i Skottland i augusti fick många britter att höja på ögonbrynen.

Att de inte sällade sig till övriga medlemmar av den brittiska kungafamiljen spädde på ryktena om en spricka i familjen, främst mellan prins Harry och hans bror William.

Osämjan bekräftades av prins Harry i en dokumentär för snart en månad sedan, där han berättade att det ”har varit dåliga dagar” och att han inte träffar William lika ofta längre.

Familjen firar Thanksgiving i Los Angeles

Meghan och prins Harry kommer snart påbörja en sex veckor lång ”semester” från kungliga offentliga åtaganden, då de bland annat kommer att resa till USA.

Det blir första gången sonen Archie, som föddes i maj, besöker sin mors hemland.

Familjen kommer att fira helgdagen Thanksgiving tillsammans med Meghans mamma Doria Ragland i Los Angeles.

Enligt Hello! Magazine finns planer på att i år tacka nej till drottningens inbjudan till Sandringham och istället bli kvar i USA även över julhelgen.

Då Meghan och prins Harry spenderade förra julen på Sandringham med den kungliga sidan av familjen, är det möjligt att de tycker att det är Dorias tur i år.

Meghan och prins Harry stämmer flera tidningar

”Orsakar inre skada”.