Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan har redan fött barn – enligt fansens teori

Kungliga fans är övertygade om att Mehgan Markle redan har fött sitt och Prins Harrys första barn.
Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
De tror bland annat att besök från Meghans nära vän, make-up artisten Daniel Martin, och parets Instagramkonto indikerar att bebisen redan är här.
Foto: TRIP FUCHS/NATIONAL GEOGRAPHIC / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Meghan Markle och Prins Harrys fans påstår sig ha ”bevis” för att parets barn redan är fött.

Bland annat har Meghans nära vän och personliga make-up artist befunnit sig i Windsor, i närheten av parets hem, under de senaste dagarna.

Dessutom har både Meghan och Harry gått på föräldraledighet.

Den amerikanske make-up artisten Daniel Martin är en av Meghan Markles närmaste vänner, och så sent som i förra veckan lade han upp på sociala medier att han befinner sig i Windsor, nära parets hem Frogmore Cottage, rapporterar The Sun.

Då han stod för sminkningen när paret gifte sig så är det troligt att han även står till tjänst när de första bilderna på Meghan, Harry och deras nyfödda barn ska tas.

Daniel Martin har dessutom sagt att han ska resa tillbaka till New York för en inspelning den 5e maj - något som fans har tolkat som att bebisen definitivt kommer att ha fötts innan dess.

https://www.instagram.com/p/BwR0wNFB1KI/

Sedan lyfts prinsparets senaste Instagrampost fram som ytterligare ett bevis.

På parets officiella Instagramkonto, @sussexroyal, så lades det för tre dagar sedan upp en bild där de tackade för välgörenhetsdonationer ”å hertigens, hertiginnans och Baby Sussexs vägnar”.

Fansen har tolkat inkluderingen av ”Baby Sussex” i Instagramposten som ett bevis på att hen redan är kommen till världen.

Gick på föräldraledighet för över en månad sedan

The Sun påpekar också att Meghan Markle gick på föräldraledighet den 20e mars - för 30 dagar sedan.

När hennes svägerska Catherine, hertiginnan av Cambridge, födde sina tre barn så påbörjade hon sin mammaledighet en månad innan samtliga nedkomster.

Prins Harry verkar dessutom ha bokat av hela sin kalender inom de närmaste fyra månaderna, vilket enligt kungligheternas fans är ett säkert tecken på att ”Baby Sussex” är här.

Meghan Markle har redan påbörjat sin mammaledighet, vilket fans tror är ett säkert tecken på att bebisen redan är född.
Foto: TRIP FUCHS/NATIONAL GEOGRAPHIC / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Förra veckan skickade Kensington Palace ut ett pressmeddelande där de tackade för alla lyckönskningar å hertigen och hertiginnan av Sussexs vägnar.

– Deras Kungliga Högheter har tagit ett personligt beslut att hålla planerna kring deras barns ankomst privata, skrev Kensington Palace i pressmeddelandet.

Prince Harry och Meghan Markle lät även hälsa att de skulle dela med sig av den glada nyheten att deras barn fötts först efter att de fått möjligheten att fira nedkomsten själva i lugn och ro.

Före detta pressekreteraren säger att det bara är ett rykte

Det brittiska hovets före detta pressekreterare Dickie Arbiter, 79, har bestämt avfärdat ryktena om att den kungliga bebisen redan skulle ha fötts.

– Om en tror på det där, så tror en ju på vad som helst, sa Arbiter under en intervju i den australiensiska tv-showen Today Extra.

– Vi kommer att få veta i sinom tid när barnet är fött. Harry och Meghan har gjort det väldigt klart att födseln kommer att vara privat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.