Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan lojal mot vännen – trots påstådda uppbrottet

Prins Harrys och Meghans familjelycka: ”Fantastiskt”
Jessica Mulroney och Meghan. Arkivbild.
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES
Meghan. Arkivbild.
Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Jessica Mulroney tillsammans med maken Ben.
Foto: IMAGE DIRECT/IBL

Flera rapporter har kommit om sprickan mellan Meghan och Jessica Mulroney.

I veckan tog spekulationerna återigen fart efter att Mulroney lagt upp ett syrligt inlägg på Instagram där hon sågade falska vänner.

Enligt uppgifter till Daily Mail är vänskapen dock intakt – om än i det dolda.

Uppgifterna om uppbrottet började spridas i somras då kändisstylisten Jessica Mulroney förlorade flera uppdrag efter att hon anklagats för att ha saboterat för influencern Sasha Exeter.

I veckan publicerade Jessica Mulroney ett inlägg på Instagram där hon berättade att hon tagit sig igenom krisen tack vare maken Ben – samtidigt som hon också skickade en känga till falska vänskaper.

”Äntligen något att fira efter några tuffar månader. Tack för att du står vid min sida. Tack till våra riktiga vänner som stått vid vår sida. Vi kunde aldrig ha gjort det utan er. Guldkanten: Vi vet äntligen vilka r****l som vi trodde var våra vänner. Den bästa gåvan man kan få”, skriver hon i inlägget.

Vännen: ”De har pratat mycket”

Inlägget tolkades av många som ett bevis på att vänskapen mellan Meghan och Jessica Mulroney var över. Men enligt Daily Mail ska hertiginnan i hemlighet stått bakom sin vän under krisen.

– Meghan stod vid hennes sida privat och de har pratat mycket. Jess var lojal mot Meghan i många, många år. Det finns inte på kartan att hon skulle svika henne, säger en vän till Mulroney till tidningen och tillägger:

– Jess var en av de mest stöttande människorna när Meghan attackerades på sociala medier. När kängan sitter på andra foten är det klart att Meg skulle finnas där för sin vän.

Trumps sågning av Meghan: ”Jag är inget fan”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.