Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghan hyllas efter förändringen som nygift

Foto: AP / TT NYHETSBYRÅN
På inspelningar från Meghan Markles officiella uppdrag hörs hur hon lagt på en brittisk accent, sedan giftermålet med prins Harry. Foto: EDDIE MULHOLLAND / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan Markle är född i Los Angeles i Kalifornien. Foto: ROBERT PERRY / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Hon och prins Harry har inte ens varit gifta i två månader – ändå har Meghan, 36, hertiginna av Sussex, redan hunnit acklimatisera sig väl i Storbritannien.

Hon påstås exempelvis redan ha lagt sig till med en klassisk brittisk accent – något som möts främst med jubel och hejarop på Twitter, skriver Daily Mail. 

Hon är född i Los Angeles i Kalifornien – men är numera en del av det brittiska kungahuset, gift med prins Harry sedan den 19 maj. 

Men Meghan, hertiginna av Sussex, tycks redan ha slipat bort sin amerikanska accent och lagt till med en klassisk brittisk, skriver den brittiska tabloiden Daily Mail. Det framgår, åtminstone enligt flertal röster i sociala medier, i en ny video som sprids av hennes fans på Twitter.

Inspelningen härrör från hertiginnans första egna officiella uppdrag som företrädare för det brittiska kungahuset. Hon gjorde det tillsammans med självaste drottning Elizabeth i Cheshire i mitten av juni.

 

LÄS MER: Reglerna som Meghan måste följa i sitt nya liv

 

Det har inte ens gått två månader sedan Meghan och prins Harry gifte sig. Foto: GARETH FULLER / AP TT / NTB SCANPIX

 

"Ni har ingen aning om hur förtjust jag är"

Inspelningen har fått en del användare på Twitter att utbrista i rena glädjefanfarer:

"Jag såg just en video som visade att Meghan Markle lagt till med en brittisk accent. Ni har ingen aning om hur förtjust jag är i det", skriver en twittrare.

Samtidigt finns det de som tycker att Meghan bara har tagit efter Madonna – popikonen som anklagades för att ha lagt sig till med en brittisk accent så fort hon hade flyttat England med sin dåvarande make Guy Ritchie.

"Hur det kan bli en stor sak?"

Sedan finns det en tredje kategori twittrare - de som tycker att hertiginnans nya accent inte än någon big deal:

"Jag förstår inte hur det kan bli en stor sak om Meghan Markle tar till en brittisk accent, skriver en kvinna – och fortsätter: "1) Hon är gift med en britt, 2 Hon är skådespelerska och hon har förmodligen tagit lektioner för att kunna använda olika accenter. 3) Det är en undermedveten form av empati."

 

LÄS MER: Pappan: ”Kommer aldrig att få se Meghan igen”

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!