Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan erkänner: Lämnade uppgifter till omtalade boken

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Meghan Markle lämnade personliga uppgifter till författarna till biografin ”Finding Freedom”.
Foto: DPPA

Den kungliga biografin ”Finding Freedom” är sprängrik på detaljer kring Prins Harry och frun Meghans liv.

Men tidigare har Meghan inte velat erkänna att det är hon som delat med sig av personlig information till författarna – förrän nu, det skriver Daily Mail

Hertiginnan av Sussex har medgett att hon lämnat ut personlig information.” skriver den brittiska tidningen. 

I januari i år publicerades boken ”Finding Freedom”.

Den kungliga biografin handlar om prins Harry, 36, och frun Meghan Markles, 39, liv. Ända från första dejten tills deras beslut om att bryta sig loss från adeln och flytta till Nordamerika.

Det har länge spekulerats om var författarna till boken – Omid Scobie och Carolyn Durand – fått all sin information kring kungaparet ifrån.

Prins Harry och Meghan har hävdat i flera intervjuer att de inte har lämnat några uppgifter bokens författare – men det har inte brittisk press köpt med hull och hår.

Har lämnat information

Det är dock först nu som Meghan Markle, hertiginnan av Sussex, erkänt att hon faktiskt har gett personlig information till en tredje part som förmedlat informationen vidare till hovförfattarna.

Hertiginnan av Sussex har medgett att hon lämnat personlig information till författarna till en kunglig biografi via en tredje part som hon visste hade kontaktats av dess författare.” skriver Daily Mail. 

Prins Harry och Meghan Markle träffades för första gången i juli 2016 och blev kort därefter ett par.

Prins Harry och Meghan Markle gifte sig 2018.
Foto: STELLA PICTURES/ALAMY

Uteslöts från kungahuset

Det dröjde inte ens två år innan paret gifte sig den 19 maj 2018 och bröllopet sågs av tiotals miljoner människor runtom i världen.

Under hösten 2018 kunde prins Harry och Meghan konstatera att de väntade sitt första barn och den 6 maj 2019 föddes Archie.

I början av 2020 meddelade dock paret att de hade för avsikt att bli mindre aktiva i det brittiska hovet.

Till följd av det uteslöts prins Harry och Meghan från kungahuset. 

Prins Harrys och Meghans familjelycka: ”Fantastiskt”

Berättar sonen Archies första steg och tiden i karantän

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.