Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan avslöjar nya detaljer om lilla Archie

Tidigare i år utryckte Meghan sin oro över det som skrivs om henne och prins Harry. Rubrikerna ”orsakar inre skada”, menade hon.
Under sitt besök bar prins Harry ”Remembrance poppy” som är en brittisk knappnål för att hedra de som dött i strid.Foto: SHUTTERSTOCK
Meghan och Archie.Foto: SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN

Att Prins Harry av England och hustrun Meghan blev förstagångsföräldrar för sex månader sedan har knappast undgått någon.

Nu berättar prinsparet att lille Archie gör framsteg, skriver Daily Mail.

Han har börjat krypa och fått två tänder.

Prins Harry och hertiginnan Meghan besökte under onsdagen ett morgonmöte på Broom Farm Community Centre i Windsor dit familjer till militärer hade kommit för att umgås och dricka kaffe.

Under besöket berättade prinsparet nya detaljer om bebisen Archie och uttryckte sina sympatier till de anhöriga vars familjemedlemmar är ute i fält, rapporterar Daily Mail.

Prins Harry sympatiserar

Prins Harry själv tjänstgjorde som arméofficer i 10 års tid. Han känner därför med de föräldrar som missar betydande delar av sina barns uppväxt på grund av sin tjänstgöring.

– Det är otroligt svårt. Jag har så mycket respekt och beundran för alla som behöver hantera det, sa prinsen vid besöket.

Lill-prinsen ett halvår gammal

Meghan berättade samtidigt om deras egen lille son, vars fulla namn är Archie Harrisson Mountbatten-Windsor. 

Lill-prinsen föddes den 6 maj i år och har nu hunnit bli 6 månader gammal. Meghan sa att Archie har börjat krypa och att han har fått två tänder.

Flera av de anhöriga som prinsparet mötte under sitt besök har familjemedlemmar som just nu är ute på uppdrag i Kenya och Falklandsöarna. 

– Jag kan inte föreställa mig hur det är att missa så mycket när de utvecklas så snabbt, sa prinsen och syftade på barnen som stannar hemma medan deras föräldrar är utstationerade.

Meghan stämmer tidning

Tidigare i år stämde Meghan, hertiginnan av Sussex, en brittisk tidning som publicerade ett brev som hon skrivit till sin pappa.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.