Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Madeleines lyxsemester – i Italien med barnen

Tillsammans med Chris och barnen bor hon i "världens vackraste resort" där de pustar ut innan det är dags att återvända till Sverige.Foto: Sven Lindwall
Tidigare i somras döptes familjens senaste tillskott, prinsessan Adrienne. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Prinsessan Madeleine har tagit med sig hela familjen till en lyxig familjesemester i södra Italien.Foto: Olle Sporrong

Prinsessan Madeleine har tagit med sig hela familjen till en lyxig familjesemester i södra Italien.

Tillsammans med Chris och barnen bor hon i "världens vackraste resort" där de pustar ut innan det är dags att återvända till Sverige.

– Vi kommenterar inte kungafamiljens privata semestrar, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har bytt det hektiska London-livet mot en lyxig semester i strålande Italien.

Enligt uppgifter till Expressen har paret sedan några dagar checkat in på en lyxresort nära Fasano i Apulia i södra Italien. Av vissa kallas anläggningen de bor på för "världens vackraste resort" – och kostar därefter.

Och Madeleine och Chris har knappast snålat. Numera har ju paret tre barn och det kräver sitt rum när prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne alla ska få plats under samma tak som mamma och pappa.

"Ledig klädstil"

I Italien kan Madeleine och Chris delvis gå under radarn och känns inte igen lika frekvent som de gör när de rör sig i Sverige. Ett ögonvittne berättar att Madeleine går omkring i "ledig klädstil och knappt sminkad" när hon rör sig på semesterorten, som på måndagen njöt av 33 grader och strålande sol.

Även 2014 valde prinsessan Madeleine och Chris O'Neill att semestra i Italien.Foto: IBL

Men de är inte ensamma – utan omger sig av vänner. En person på orten berättar för Expressen att Madeleine och barnen synts till med Madeleines nära vän Katarina von Horn. Katarina och Madeleine har i princip vuxit upp ihop och det är inte första gången som vännerna semestrar tillsammans.

Hovets informationschef, Margareta Thorgren, om Madeleines semester:

– Vi kommenterar inte kungafamiljens privata semestrar.

Hela familjen semestrar utanför Sverige

Prinsessan är inte den enda som passat på att lämna Sverige under sommarsäsongen. Enligt uppgifter till Expressen har kronprinsessparet Victoria och Daniel begett sig utomlands till varmare breddgrader tidigare i sommar. Prins Carl Philip och prinsessan Sofia semestrade tidigare på Franska rivieran, liksom kungaparet.

Sommaren ser, att döma av den officiella kalendern på hovets hemsida, lugn ut för kungafamiljen. I veckan har de ett fåtal uppdrag – annars är nästa stora aktivitet då hela familjen samlas Victoriadagen den 14 juli. Då firas kronprinsessan Victorias 41-årsdag.

LÄS MER: Så här gick det för kungabarnens vänner

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.