Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Madeleines bulltrick med designerväskan

Mama fick en exklusiv intervju med prinsessan Madeleine.
Prinsessan Madeleine anlände till Fort Lauderdale i en paisleymönstrad klänning från designern Veronica Beard.Foto: PELLE T NILSSON / SPA

Prinsessan Madeleine strålade på Svenska kyrkan i Floridas 10-årsjubileum.

Men även hos kungligheter kan sötsuget smyga sig på när som helst.

Då passade Madeleine på att smyga ned en kanelbulle i dyra lyxväskan från Balenciaga.

Har du någon gång smugit ner mat i väskan?

Prinsessan Madeleine, 37, har numera sin bas i Florida. Förra året flyttade hon och hennes familj från London till ett villaområde i Miami.

Men prinsessan ser till att upprätthålla kopplingarna till hemlandet. Svenska kyrkan i Florida bjöd in Madeleine som sin hedersgäst när man firade tio år i landet på söndag eftermiddag, lokal tid. 

Prinsessan anlände till ett för dagen regnigt Fort Lauderdale i en paisleymönstrad klänning från designern Veronica Beard. Skjortklänningen går loss för drygt 6 500 kronor.

Madeleine i kyrkan

– Prinsessan ser mycket fram emot att närvara på Svenska kyrkans 10-årsjubileum, sa Hovets informationschef Margareta Thorgren inför evenemanget. 

Festligheterna hölls i lokalen Scandinavian Church and Center i Fort Lauderdale.

Biskop Thomas Petersson från Visby stift, Kyrkoherde Olof Olsson, kyrkans kör och barn från svenska skolan medverkade.

Barnen sjöng, och efter gudstjänsten blev det traditionella svenska lekar som säckhoppning och potatis på sked.

Som sig bör bjöds det också på svenska kanelbullar till kyrkkaffet, och Madeleine tog med sig hem till barnen och maken Chris O'Neill.

Dessutom passade hon på att smyga ned en extra kanelbulle till sig själv i Balenciaga-väskan, rapporterar Svensk Damtidning. Och vad passar ett elvatusenkronorskuvert bättre till än att förvara en liten sockerboost när energin tryter?

Madeleine med sin Balenciagaväska.Foto: PELLE T NILSSON / SPA

Madeleine signerade sin bok

Flera av de besökande barnen i kyrkan hade med sig prinsessan Madeleines bok, som hon glatt signerade.

Efter knappt en och en halv timme var det dags för Madeleine att bege sig hemåt till Chris och barnen med en kasse full med kanelbullar och kokosbollar. Om hon passade på att stoppa i sig väskbullen på vägen hem förblir höljt i dunkel.

Kungens beslut: Barnen utesluts från kungahuset

Barnen tillhör inte kungahuset längre: ”Kommer betraktas som privatpersoner”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.