Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Madeleine och Chris såg väldigt nöjda ut"

Hovtraktören Stefano Catenacci stod för bröllopsmiddagen till prinsessan Madeleine och Chris.
Foto: Jens L'Estrade

Bröllopsmiddagen på Drottningholm fick en spektakulär avslutning i natt.

Under jubel från gästerna serverades tusentals macaroons - uppbyggda som bröllopstårtor.

– Prinsessan Madeleine och Chris såg väldigt nöjda ut när tårtan kom ut, säger hovtraktören Stefano Catenacci som stod för bröllopsmiddagen.

Efter den söta, men somriga, marängefterrätten pavlova var det dags för bröllopsgästerna att frossa i ännu mera sötsaker.

Hovtraktören Stefano Catenacci, som tillsammans med prinsessan Madeleine och Chris O'Neill satt menyn för kvällen, bestämde sig för att bjuda gästerna på en spektakulär bröllopstårta av sällan skådat slag.

– Tårtan var absolut en annorlunda skapelse. Vi byggde en pyramidform i plexiglas, och på den placerade vi ut macaroons som vi bakat. På borden ställde vi ut flera små pyramidformer med macaroons, berättar Stefano Catenacci.

Trots fyrarättersmiddagen verkade gästerna bli förtjusta i den annorlunda bröllopstårtan.

"Verkade väldigt nöjda"

– Vi bakade 3 500 macaroons, och det verkar som om de tog slut allihop, säger Stefano Catenacci.

Han berättar även att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill var väldigt nöjda med middagen.

– Jag fick höra att de tyckte att det hade varit väldigt bra, gått väldigt bra. De verkade väldigt nöjda, säger Stefano Catenacci.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.