Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Maddes och Chris nya lyxliv i Florida

Prinsessan Madeleine, Chris O'neill och barnen Leonore, Nicolas, och Adrienne.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Miami Beach i Florida.
Foto: SHUTTERSTOCK

NEW YORK. USA:s finaste stränder, restauranger i världsklass – och såklart Disney World.

Här är Maddes och Chris nya familjeliv i Florida.

Förra veckan meddelade hovet att prinsessan Madeleine, Chris O’Neill och barnen Leonore, 4, Nicolas, 3, och Adrienne, 4 månader, har korsat Atlanten för ett liv i Florida. 

– De flyttar till Florida för att det är en bra utgångspunkt för Chris verksamhet och barnen är ännu i förskoleåldern, sa informationschefen Margareta Thorgren.

Enligt ett pressmeddelande kommer prinsessan att fortsätta jobba med barns rättigheter för Silvias organisation World Childhood Foundation, precis som hon gjorde när paret bodde i New York. Men förhoppningsvis får hon och Chris också mycket fritid – Florida är nämligen en riktig dröm för en aktiv småbarnsfamilj. I närheten bor också flera andra kända svenskar och vänner till familjen.


LÄS MER: Karin Lennmor: Madeleines och Chris O'Neills rotlösa liv 


Prinsessan Madeleine bodde i hemlighet hos Jesper och Mia Parnevik i West Palm beach efter uppbrottet med exporjkvännen. Nu återvänder hon på obestämd tid med familjen.
Foto: ANDERS AHLGREN

Sommarhus nära Trump

Chris O´Neill har under tio år haft ett sommarhus i West Palm beach – bara en kvart från presidentens lyxiga privatklubb Mar-A-Lago – och han kan sitt Florida väl. Men också prinsessan har en särskild relation till Florida. Hon har flera gånger varit där på olika välgörenhetsgalor, bland annat på Röda korsets gala på Trumps Mar-A-Lago. 

Och efter uppbrottet med expojkvännen bodde hon i hemlighet hemma hos Jesper och Mia Parnevik i West Palm beach för att få vara i fred. Nu återvänder hon på obestämd tid men familjen – för ett helt nytt liv. 

Utanför Orlando i Florida ligger några av världens mest kända nöjesparker som Disney World och Universal Studios.
Foto: RYAN WENDLER / RYAN WENDLER DISNEY/HANDOUT

MADDE & CHRIS, HÄR ÄR ERT FLORIDALIV

Nöjesparkerna:

Leonore och Nicolas kan nog se fram emot några minnesvärda dagar. Utanför Orlando i Florida ligger några av världens mest kända nöjesparker som Disney World och Universal Studios. Kennedy Space Center är en annan hit och i Everglades nationalpark kan man kolla på vilda alligatorer. Poppis bland både vuxna och barn.


Stränderna:

"The Sunshine State" – med över 300 soldagar om året – är en dröm för soldyrkare. Madde och Chris, som reste till Seychellerna på bröllopsresa, kommer nu ha stränder av världsklass utanför knuten. När resesajten TripAdvisor listade USA:s bästa stränder hamnade sex Florida-stränder på listan. Klassiska South Beach i Miami (nummer fyra på listan) är en upplevelse i sig men för riktigt fin sand är nummer ett, Clearwater Beach, ett måste. Plus för chansen att se delfiner!


Vännerna: 

Mia och Jesper Parnevik har tidigare berättat för Expressen hur mycket de tycker om att umgås med Madde och Chris: ”Vi älskar dem båda. Chris har humor så in i helskotta”. Madde har också synts på samma välgörenhetsgalor som Florida-bon Elin Nordegren. Tiger Woods exflickvän dejtade tidigare finansmannen Jamie Dingman som ska ha varit den som presenterade Chris och Madde för varandra. 


Restaurangerna: 

I Florida finns fantastisk kubansk mat (som gärna får intas på enklare ställen) och Key West är känd för sin Key Lime Pie – men här finns också mat för riktiga finsmakare. I det trendiga Miami-området Wynwood ligger asiatiska Kyu som förra året utsågs till Floridas bästa restaurang av Time Magazine. En annan restaurang som sticker ut är hajpade Alter med avsmakningsmeny.


Golfen: 

I Florida bor golfstjärnor som Tiger Woods, Annika Sörenstam och Jesper Parnevik. Ingen slump såklart! Här finns världskända golfbanor som Trumps National Doral i Miami, men Chris O’Neill är inget fan av presidenten så i stället väljer han kanske PGA National i Palm Beach Gardens – eller någon annan av Floridas 1 250 banor. Enligt Parnevik är Chris ”tillräckligt bra för att kunna spela svåra banor”.


LÄS MER: Karin Lennmor: De flesta vill nog ha Madeleine i Sverige

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.