Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Maddes juice-paus
i solen på lyxgatan

Det var en fin vårdag i London.Foto: Xposurephotos
Prinsessan Madeleine i sportig stil. Foto: Xposurephotos

Här pausar Madeleine sin vårpromenad och tar en juice på "Joe & The Juice" i London.

Prinsessan promenerade sedan vidare i rask takt längs exklusiva King's Road.

I onsdags bjöd London på härligt vårväder med skinande sol och många människor ute för att promenera.

En av de som sågs längs gatorna var prinsessan Madeleine som njöt av den härliga utomhusmiljön iklädd en vadderad väst, träningstights och gympaskor.

Populär juicekedja

Längs vägen stannade hon till på juicebaren "Joe & The Juice" för att släcka törsten. När hon gjort sin beställning kom hon därifrån med en orange dryck som hon stannade till för att dricka i

Joe & The Juice är en kedja med bas i Danmark som expanderat till många länder, även Sverige. Kedjan har fått kritik av facket för att man nästa bara anställer unga män, helst med fördelaktigt utseende, till sina barer.

En kille, Markus, som tidigare jobbade som "juicer" hos Joe & The Juice säger till SVT att cheferna uppmanade honom att ragga på kunder.

 

LÄS MER: Victorias hyllning till Marianne Bernadotte

 

Efter juicestoppet fortsatte Madeleine promenaden som till stor del skedde på King's Road i stadsdelen Chelsea i London, där prinsessan Madeleine med familj är bosatt sedan en tid tillbaka.

Prinsessan var på gott humör.Foto: Xposurephotos

"Vi trivs bra i London"

King's Road är en exklusiv gata med många dyra fastigheter och lokaler. Längs gatan ligger flera exklusiva butiker och vägen är välkänd som en av Londons bästa shoppinggator - både bland lokalbefolkningen och ditresta turister.

Prinsessan Madeleine flyttade till London under hösten 2015. Nyligen sa hon i en intervju med Expressen att hon och familjen - maken Chris och barnen Leonore och Nicolas - trivs väldigt bra med att bo utomlands.

- Vi trivs bra i London. Det är klart att vi saknar Sverige. Men London... Det är ju så lätt att åka hem, så det känns inte lika jobbigt. Och barnen tycker jag också trivs bra, sa hon i intervjun då.

 

LÄS MER: Nya gulliga bilden på prins Nicolas

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.