Det var en fin vårdag i London. Foto: XposurephotosDet var en fin vårdag i London. Foto: Xposurephotos
Det var en fin vårdag i London. Foto: Xposurephotos
Prinsessan Madeleine i sportig stil. Foto: XposurephotosPrinsessan Madeleine i sportig stil. Foto: Xposurephotos
Prinsessan Madeleine i sportig stil.  Foto: Xposurephotos

Maddes juice-paus
i solen på lyxgatan

Publicerad

Här pausar Madeleine sin vårpromenad och tar en juice på "Joe & The Juice" i London.

Prinsessan promenerade sedan vidare i rask takt längs exklusiva King's Road.

I onsdags bjöd London på härligt vårväder med skinande sol och många människor ute för att promenera.

En av de som sågs längs gatorna var prinsessan Madeleine som njöt av den härliga utomhusmiljön iklädd en vadderad väst, träningstights och gympaskor.

Populär juicekedja

Längs vägen stannade hon till på juicebaren "Joe & The Juice" för att släcka törsten. När hon gjort sin beställning kom hon därifrån med en orange dryck som hon stannade till för att dricka i

Joe & The Juice är en kedja med bas i Danmark som expanderat till många länder, även Sverige. Kedjan har fått kritik av facket för att man nästa bara anställer unga män, helst med fördelaktigt utseende, till sina barer.

En kille, Markus, som tidigare jobbade som "juicer" hos Joe & The Juice säger till SVT att cheferna uppmanade honom att ragga på kunder.

 

LÄS MER: Victorias hyllning till Marianne Bernadotte

 

Efter juicestoppet fortsatte Madeleine promenaden som till stor del skedde på King's Road i stadsdelen Chelsea i London, där prinsessan Madeleine med familj är bosatt sedan en tid tillbaka.

Prinsessan var på gott humör.Foto: Xposurephotos

"Vi trivs bra i London"

King's Road är en exklusiv gata med många dyra fastigheter och lokaler. Längs gatan ligger flera exklusiva butiker och vägen är välkänd som en av Londons bästa shoppinggator - både bland lokalbefolkningen och ditresta turister.

Prinsessan Madeleine flyttade till London under hösten 2015. Nyligen sa hon i en intervju med Expressen att hon och familjen - maken Chris och barnen Leonore och Nicolas - trivs väldigt bra med att bo utomlands.

- Vi trivs bra i London. Det är klart att vi saknar Sverige. Men London... Det är ju så lätt att åka hem, så det känns inte lika jobbigt. Och barnen tycker jag också trivs bra, sa hon i intervjun då.

 

LÄS MER: Nya gulliga bilden på prins Nicolas

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Kungligt på Facebook. Här får du senaste nytt om kungafamiljen!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag

Kungligt – senaste nytt om kungahusen

Här kan du läsa senaste nytt om de svenska och europeiska kungligheternas tillvaro. Fokus ligger på den svenska kungafamiljen med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia samt småsessorna Estelle och Leonore i spetsen. Men vi bevakar även de andra europeiska kungahusen.