Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Louise firade midsommar med kronprinsen – i Sverige

Bröllopslyckan – svenska Louise fick sin prins.
Louise visade upp sitt midsommarfirande i Sverige.Foto: Skärmdump / Instagram
Kungligheten syntes utanför slottet i Stockholm.Foto: Skärmdump / Instagram
Vid besöket i Sverige träffade Louise Johansson och den malaysiska kronprinsen malaysias ambassadör till Sverige.Foto: Skärmdump / Instagram

Louise Johansson tog en visit till Sverige med sin malaysiska kronprins under midsommar.

På plats visade kungligheten upp ett klassiskt firande med midsommarstång och dans – och Sverigevistelsen fortsätter.

”Stockholm med min andra halva”, skrev Louise Johansson på sin Instagram under onsdagen.

En midsommar med sill, snaps och dans runt midsommarstången är kanske inte en helt vanlig tillställning för en malaysisk kronprins.

Men det fick inte Louise Johansson, 32, att tveka. 

Louise gifte sig med den malaysiska kronprinsen av Kelantan, Tengku Muhammad Faiz Petra den 19 april. Sedan dess har mycket av kungligheternas tid upptagits av olika åtaganden i Malaysia – fram tills helgens vistelse i Sverige.

Louise Johansson tog med prinsen till Sverige för ett riktigt midsommarfirande, vilket hon också delade med sig av till sina följare på Instagram. 

På det sociala mediet förklarade den malaysiska kungligheten vad midsommar gick ut på och önskade alla en trevlig helgdag.

https://www.instagram.com/p/BzJlw0BAcf2/

”Glad midsommar”, skrev Louise Johansson i sitt inlägg på Instagram.

Turistar i Stockholm

Vid en bild från semestern i Sverige syns Louise Johansson och kronprins Tengku Muhammad Faiz Petra stå bredvid Malaysias ambassadör till Sverige, Badruddin Bin Ab Rahman, och hans fru Nur Ashikin Mohd Taib.

Ett ytterligare foto visar Louise Johansson iklädd en stilren klänning och solglasögon framför Stockholms slott i Gamla stan i Stockholm.

Även där ansåg kungligheten att det krävdes en förklaring om var hon var, vilket hon delgav på Instagram.

”Stockholms slott eller det kungliga slottet är den svenska monarkens officiella residens”, skrev Louise Johansson på Instagram.

Rörde sig bland folket på Sergels torg

Men prinsparets idylliska Sverige-helg slutade inte där. Under onsdagseftermiddagen publicerade Louise bilder på Instagram som visar när de besöker flera klassiska turistmål i Stockholm. 

Bland annat poserar de framför regalskeppet Vasa i museet på Djurgården, står leende framför det gamla fartyget Gustafsberg VII i närheten av Strömkajen och rör sig bland människor mitt på folktäta Sergels torg i centrala staden. 

”Stockholm med min andra halva” har Louise skrivit i textraden tillsammans med två hjärt-emojis i svenska flaggans färger. 

Sedan det blev känt att svenska Louise Johansson gift in sig i den malaysiska kungafamiljen har väldigt lite hörts från hovet, och Louise har gett intrycket att vara mycket privat av sig. 

Vad som händer här näst under parets romantiska resa återstår att se. 

Louise och hennes man, malaysiska prinsen Tengku Muhammad Faiz Petra framför båten Gustafsberg VII i Stockholm.Foto: Privat / Instagram
Louise och Tengku Muhammad Faiz Petra på Vasamuseet. Foto: Privat / Instagram
Louise ute bland folket på Sergels torg i Stockholm. Foto: Privat / Instagram
Så ser prognosen ut för kommande dagarna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.