Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lilla Charlotte matchar mamma Kate perfekt

Kate med maken prins William och barnen Charlotte och George. Foto: PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: CHRISTIAN CHARISIUS / AP TT NYHETSBYRÅN

Sådan mamma, sådan dotter!

Den brittiska hertiginnan Kate klär gärna upp prinsessan Charlotte, 3, i kläder som matchar hennes egna vid officiella tillställningar.

I helgen, på en balkong på det kungliga residenset Buckingham Palace, sågs de i var sin isblå kreation. 

Hertiginnan Kate är känd för att klä sig med stil. Hon har kanske dessutom en av den kungliga familjens mest avundsvärda och välfyllda garderober, skriver Daily Mail. 

Vad som däremot är mindre känt är att hon mer än gärna klär upp prinsessan Charlotte, som fyllde tre år förra månaden, i kappor, kjolar och klänningar som matchar de egna.

Åtminstone vid officiella tillställningar.

Kate, Charlotte och brittiska kungafamiljen. Foto: JULIE EDWARDS/AVALON.RED

Matchande isblå klänning

Som den gångna helgen, när de följde den traditionella militärceremonin Trooping the Colour ceremony från en balkong på det kungliga residenset Buckingham Palace. Hertiginnan Kate sågs då i en isblå kreation från modehuset Alexander McQueen – ett lyxmärke som även tilltalar prinsessan Madeleine. Tätt intill mamma Kate stod lilla Charlotte i en matchande klänning, i närmast exakt samma färgnyans, fast med vit krage. 

Men det är inte första gången som mamma och dotter matchar varandra med kläderna. 

Charlotte och mamma Kate. Foto: ANDREW MATTHEWS / AP

Brudnäbb i vitt

När prinsessan Charlotte var brudnäbb på Meghans Markles bröllop med prins Harry förra månaden, bar hon en vit klänning som matchade mammas vita kläder, även den gången från Alexander McQueen. 

Det finns fler tillfällen än så.

På officiellt besök i Hamburg var mamma Kate klädd i en svagt lila klänning medan lillsessan bar en ljusare rosa. I Berlin, också det ett officiellt besök, var det dags igen. Då hade hertiginnan en kornblå kreation medan dottern bar en ljusare variant med matchande skor.   

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!