Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kvinnorna runt Chris O'Neill innan han träffade Madeleine

Chris O'Neill och Madeleine började träffas hösten 2010 och under 2011 blev de ett par.
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med prinsessan Leonore. Paret har även barnen Nicolas och Adrienne ihop. Foto: STINA STJERNKVIST / TT NYHETSBYRÅN

Innan relationen med prinsessan Madeleine var Chris O’Neills ansikte vanligt förekommande på vimmelsidorna.

Men sällskapet han hade intill sig har inte synts till i hans närhet på länge.

– Jag har inte pratat med honom på flera år, säger tv-stjärnan Bianna Golodryga, som dementerar att de två var ett par. 

När Chris O’Neill syns i offentligheten i dag är det i princip alltid med prinsessan Madeleine intill sig.

De började träffas hösten 2010 och under 2011 blev de ett par. Sedan dess lever de ett lyckligt liv tillsammans och på sju år fått tre barn tillsammans – Leonore, Nicolas och Adrienne.

Prinsessan Madeleines och Chris O’Neills kärlekssaga har spirat från första dag. Och när O’Neill, som avböjt en prinstitel, syns i offentligheten är det i princip alltid med prinsessan Madeleine tätt intill sig.

I dag har trebarnspappan bara tid till familjen – och när han väl är ute är det ihop med prinsessan Madeleine. Foto: OLLE SPORRONG

Figurerade flitigt på vimmelsidor

Orsaken är enkel: Hans roll i kungafamiljen är att stötta sin hustru.

– Jag finns med som stöd för min hustru. Det är en uppgift jag klarar av som herr Christopher O'Neill, har Chris O’Neill berättat i en intervju med tidskriften King nyligen.

Men innan dess att Madeleine och Chris träffades, blev ett par, gifte sig och skaffade barn var Chris ett flitigt ansikte på vimmelsidor i New York, där han bodde.

 

LÄS MER: Så lägger Chris om sitt liv för Madeleine

 

Ofta med kvinnligt sällskap intill sig. Kvinnor som, sedan giftermålet med prinsessan Madeleine, har pekats ut som Chris O’Neills ex-flickvänner.

Känd tv-stjärna nämns ofta

Ett av namnen som ofta nämns är journalisten Bianna Golodryga, känd tv-stjärna som bland annat jobbar för CNN och CBS News.

– Chris och jag var bara vänner, jag var aldrig hans flickvän, säger hon några år efter att de setts ihop.

Chris O'Neill med Bianna Golodryga på en födelsedagsfest i New York 2010. Foto: SIPA TT NYHETSBYRÅN

Sedan 2010 är hon gift med amerikanen Peter Orszag, vd på investmentbanken Lazard och före detta förvaltnings- och budgetdirektör under president Barack Obama.

– Jag kan inte hjälpa dig, jag har inte pratat med honom på flera år, säger Bianna Golodryga om sin relation till Chris O’Neill i dag.

Ex-flickvännen Maryam Abdullina

Maryam Abdullina är det namn som starkast kopplats samman med O’Neill och som av norska veckotidningen Se og Hør avslöjats som hans ex-flickvän.

Maryam Abdullina pekades ut som Chris O’Neills ex-flickvän. Har tidigare arbetat som underklädesmodell, är i dag anställd som säljare av ett modeföretag i New York. Foto: / SCANPIX / SIPA PRESS SCANPIX SWEDEN

Relationen med underklädesmodellen Maryam ska ha pågått fram till två år innan det att O’Neill träffade Madeleine. Enligt Se og Hør var det så pass seriöst att hon introducerades för Chris mamma Eva.

 

LÄS MER: Chris om att vara gift med Madeleine: ”Jag gnäller”

 

I dag har hon, enligt sin profil på Linkedin och Facebook, sadlat om till säljare på Premium Distribution Corp. Företaget är baserat i New York och hjälper amerikanska designers att exportera till klädkedjor i Europa.

Vimmelprinsessan Annie Churchill som ofta syns i New Yorks nattliv har också träffat den svenska prinsessgemålen. Foto: JERRITT CLARK / WIREIMAGE/IBL

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!