Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kungahuset slår tillbaka – efter uppgifter om bråk

Foto: BACKGRID UK / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: FD / STELLA PICTURES NEWSPIX
Foto: Stella Pictures / Backgrid UK
Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

Relationen mellan Kate och Meghan har den senaste tiden ryktats blivit allt mer kylig. 

Sprickan mellan hertiginnorna ska vara så pass stor att parterna inte kunnat fira jul tillsammans – uppgifter som det brittiska kungahuset nu slår tillbaka mot.

Den brittiska kungafamiljen hade som tradition att fira jul och nyår tillsammans i Windsor Castle, innan de för några år sedan flyttade firandet till drottning Elizabeths privata hem Sandringham i Norfolk.

Årets julfirande har dock diskuterats flitigt inom de brittiska medierna – efter att det framkommit uppgifter om en spricka mellan kungligheterna.  

Den ska ha uppstått under förra årets julfirande, då hertiginnorna Kate och Meghan uppges ha hamnat i ett bråk med varandra.

– Kate utbytte ett par ord med Meghan för att hon var oförskämd mot en tjänsteperson, vilket eskalerade snabbt efter att Meghan vänt sig till Harry och klagat på att hon fått en tillsägelse, har en anställd vid brittiska kungahuset sagt till Daily Mail. 

– Han tog henne åt sidan, medan William försvarade Kate som var gravid i femte månaden och säkerligen inte ville ha den här typen av konfrontation. 

 

Kungahusets svar: Firar jul tillsammans

Bråket ska ha skapat en så pass stor osämja mellan parterna att de inte vägrat fira årets jul tillsammans, och för bara en vecka sedan rapporterade Daily Mail att prins William och hertiginnan Kate i stället planerade att fira jul i Kates föräldrahem i Berkshire. 

Nu har man dock svängt om rejält.

Kensington Palace bekräftar nu att både prins Harry och Meghan och prins William och Kate kommer att tillbringa julen på Sandringham. Det skriver Daily Mail. 

De har dock inte bekräftat om det endast gäller julafton och juldagen, eller om paret även kommer att fira resten av högtiden med kungafamiljen.