Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kates stora saknad – får inte träffa familjen

Här är den brittiska tronföljden.
Hertiginnan Kate.Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Carole Middleton tillsammans med sonen James.Foto: JUSTIN TALLIS / AP TT NYHETSBYRÅN

Hertiginnan Kate har inte träffat sina föräldrar sedan starten av den rådande coronapandemin.

Under ett besök i en trädgårdsaffär ska hon ha ventilerat sin saknad med några andra besökare, rapporterar brittiska Daily Mirror.

– Jag har inte träffat dem och jag saknar dem, ska hon ha sagt.

Hertiginnan Kate, tidigare Middleton, och hennes man prins William flyttade till sin semesterbostad Anmer Hall i Norfolk strax innan coronaviruset på allvar intagit Storbritannien. Och sedan dess har hon inte träffat sina föräldrar.

Det berättade hon nyligen under en shoppingtur i en trädgårdsaffär i Norfolk.

– Jag har inte träffat min familj eftersom de är cirka tre timmar bort i Berkshire, så jag har inte träffat dem och jag saknar dem, sade Kate till paret Patsy och Mike Thompson som också var där för att handla, enligt Daily Mirror.

”Viktigt att kungafamiljen är ute”

Paret var i affären och letade efter nya örter att ha i sin trädgård när de plötsligt såg hertiginnan, som de ansåg var mycket underbar.

– Det är viktigt att kungafamiljen är ute och visar att Storbritannien är öppet. Vi tycker att de är fantastiska, speciellt drottningen, och vi är stora rojalister, säger Patsy Thompson till tidningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.