Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kates miss – råkade visa upp privata mobildetaljen

Här är allt du behöver veta om den brittiska tronföljden.
Hertiginnan lät blotta sina mest använda emojis i videoklippet.
Foto: Kensington Palace/ Instagram
Hertiginnan Kate svarade på frågor kring sin kampanj för at hjälpa barn under småbarnsåren.
Foto: Kensington Palace/ Instagram

Gurkan, ananasen och gubben som svär.

De fanns bland hertiginnan Kates favoritemojis – som hon av misstag visade upp i ett klipp på Instagram.

Det var i samband med en frågestund om sin kampanj för att hjälpa barn under småbarnsåren som kungligheten lät blotta sin telefon. Hertiginnan Kate skulle visa upp frågor som skickats in av hennes följare på Instagram – och där syntes även de emojis hon använder mest.

Videoklippet lades upp på Kensington Palace officiella Instagramkonto och har fått stor spridning i brittiska medier.

Hertiginnans mest använda emojis

Bland figurerna som visades fanns gurkan, ananasen och gubben som spyr. Där fanns även den emoji som föreställer två kvinnor som håller handen, den lila utomjordingen och gubben som svär.

Hertiginnan Kate verkade dock inte notera figurerna. I stället tackade hon för det ”enorma antalet” frågor som skickats in, och de ”fantastiska emojis” som fanns i meddelandena.

Kate om kampanjen

Kunglighetens kampanj har under de nio senaste åren undersökt hur upplevelser i barndomen kan leda till problem senare i livet. Till exempel handlar det om kopplingen till beroende, familjeuppbrott och psykisk ohälsa, skriver Daily Mail.

I videon fick Kate en fråga om varför hon intresserat sig för just barnaåren.

– Jag tror att folk antar att jag har intresserat mig för de tidiga åren för att jag är förälder. Men jag tror att det är större än så. Det här handlar inte bara om glada, hälsosamma barn. Det handlar om samhället som vi kan bli, svarade hon.

Se mer

Hertiginnans tack till de som bidragit till utställningen om pandemin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.