Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kates hemliga utekväll – smugglades in bakvägen

Meghan och prins Harry stämmer flera tidningar.
Catherine, hertiginnan av Cambridge, smög sig in bakvägen på puben
Foto: SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
The Hollywood Arms i Kensington/Chelsea i västra London.

Kate, hertiginnan av Cambridge, unnade sig själv en utekväll i västra London i största hemlighet.

Landets framtida drottning smögs in bakvägen på puben Hollywood Arms i Chelsea i västra London.

Hertiginnan kunde diskret ta sig in och sälla sig till sina väninnor tack vare en bakdörr som ska ha installerats åt prins Harry i hans vildare dagar.

En samling klassmammor möttes på Chelseapuben Hollywood Arms för att fira in den nya terminen på privatskolan Thomas's School i Battersea.

Bland de som skolat in sina barn i första klass i år återfinns Kate, hertiginnan av Cambridge, vars dotter prinsessan Charlotte nyss börjat skolan.

När det så blev dags för de årliga inskolningsdrinkarna ville inte Catherine, som hon numera officiellt kallas, missa festen.

Det är dock inte helt lätt för de brittiska kungligheterna att sätta sig på puben och ta en drink utan att väcka uppmärksamhet, men tursamt nog finns det på Hollywood Arms en väg runt problemet.

Använde prins Harrys hemliga dörr

Under prins Harrys ungkarlsår var han känd för att vara partyprinsen i familjen, och besökte då gärna Hollywood Arms.

För att han skulle kunna ta sig in och ut obemärkt så installerades det en speciell dörr som leder till pubens privata salong på baksidan, enligt Mail on Sunday.

Den kom väl till pass när föräldrarna på Tomas's School bokade pubens privata Boulevard Bar.

Hertiginnan av Cambridge smög in bakvägen och ”njöt av ett par drinkar och var avslappnad i sällskap av sina nya vänner”, skriver tidningen.

”Regeringen jobbar mot ett nytt partnerskap med den Europeiska unionen”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.