Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kates hårda pik mot William: ”Du är en mardröm”

Kate och William besökte militärbasen på Cypern för att ställa till med julfest för soldaterna. Foto: IAN VOGLER / AP / TT NYHETSBYRÅN
Kate levererade en stenhård passning till prins William. Foto: MATT DUNHAM / AP / TT NYHETSBYRÅN

Prins William ville bara ge ett skämtsamt gott råd – att inte äta pizza på soffan – när han och Kate besökte en militärbas på Cypern.

Det slutade med en stenhård pik från Kate.

– Du är en mardröm med det, sa hertiginnan till sin make, enligt People.

Prins William och hertiginnan Kate befinner sig på julturné till olika brittiska militärbaser. Där träffar de soldater som inte kommer att få fira jul hemma och sprider julstämning.

Vid besöket på militärbasen på Cypern fick Kate en gyllene chans att pika maken – och hon tog den blixtsnabbt.

Prins William fick syn på knallgula soffor och hade ett gott råd till soldaterna:

– Håll pizzan borta från sofforna, sa prinsen enligt People.

Det skulle han inte ha gjort. William tycks nämligen själv ha en ovana på området pizza i soffa, om man får tro Kates passning:

– Du är en mardröm med det.

Georges och Charlottes besvikelse

Under besöket på militärbasen invigde det kungliga paret ett center som ska kunna ringa privata videosamtal, eftersom de bor i sovsalar.

William mindes sin egen tid i militärtjänsten och berättade att möjligheten till videosamtal är en stor skillnad jämför med polletterna som han fick använda till 15 minuter långa telefonsamtal.

Kate passade på att stanna och prata med nyfikna som samlats – om barn. Hon ska ha avslöjat att hennes egna barn, prins George och prinsessan Charlotte blev rejält besvikna efter en fest som hållits för militärfamiljer på Kensington Palace dagen innan.

– Vi tog ner barnen till där festen var men allt var borta. De var så besvikna, sa Kate till en 32 årig kvinna som var där med sin dotter för att få sig en glimt av kungligheterna, enligt People.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!