Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kate Middletons fina gest – träffar coronadrabbade

Boken som brittiska kungahuset fruktar
Kate Middleton träffade under tisdagen föräldrar och volontärer.Foto: JACK HILL-THE TIMES/POOL SUPPLIE / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Kate Middleton, hertiginnan av Cambridge, träffade under tisdagen föräldrar som fått hjälp av volontärorganisationer under coronapandemin, skriver Daily Mail.  

Hertiginnan pratade med föräldrar som blivit hjälpta av volontärorganisationer och fick höra hur de kämpat under Storbritanniens corona-nedstängning. 

Träffen ägde rum i Battersea Park i London, där hertiginnan umgicks med föräldrarna och volontärer på behörigt corona-avstånd.  

En mamma på platsen, Carol Elliott, berättar för Daily Mail om mötet med hertiginnan:

– Jag berättade att mina volontärer ringer mig varje vecka och att de känns som riktiga vänner och hon sa att alla behöver vänner. 

Tidigare hade Kate Middleton pratat med åtta volontärorganisationer via videosamtal, då hon berömde alla volontärer:

– Ett stort bravo till er alla, jag vet att det finns ett stort team med er där ute över hela landet, sa hon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.