Kate Middleton strålar - använder nyponolja

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Kate Middleton, 33, strålar i vitt vid besöket i "Downton Abbey" i Ealing Studios utanför London.
Foto: Chris Jackson / Wpa Rota
Skådespelaren Michelle Dockery, som spelar Lady Mary i tv-serien, i sällskap med Kate Middleton.
Foto: Chris Jackson / Wpa Rota
Vid besöket bar Kate en vit kappa från JoJo Maman Bebe.
Foto: Rupert Hartley/Rex
Hertiginna med rosiga kinder och håret i hästsvans vid besöket på konstgalleriet Turner i Margate.
Foto: Splash News
Kates hår var uppsatt i en vacker låg hästsvans.
Foto: James Whatling
Hertiginnan, som är gravid i sjunde månade, bar sin Dalmatian Print Mac-kappa från Hobbs.
Foto: Tim Rooke/Rex
Till samväldetsdagen valde Kate Middleton att klä sig i en rosa Alexander McQueen-kappa matchad med en hatt från Jane Taylor.
Håret bar Kate i en vacker uppsättning där hennes välvårdade längder fick komma till sin rätt.
Dynamic Duo från Karin Herzog, inklusive pensel, 899 kronor.
1 / 10

Kate Middleton, hertiginna av Cambridge, har hår och hy många av oss drömmer om.

Under graviditeten har hon dock valt att dra ner på färg och skönhetsprodukter - men lyckas ändå alltid vara strålande stilig.

Hur gör hon?

Vi har tittat närmare på produkterna som får hertiginnan att stråla.

Kate Middleton, 33, är gravid i sjunde månaden men ser inte ut att tyngas av den växande magen. Tvärtom strålar hon mer än någonsin, och detta utan att använda en av sina favoritprodukter - spraytan från märket St. Tropez. Tidigare ska hertiginnan enligt Celebrity ha solduschat en gång i veckan men under graviditeten har hon avstått från den för att inte andas in eventuella skadliga partiklar.

Istället får hon sin fantastiska färg från Bobbi Browns Shimmer Brick in Bronze, skriver bland annat Glamour.com

Håret har Kate fortsatt bära både utsläppt och uppsatt - bland annat i en låg hästsvans under sitt besök i Cliftonville, Margate, i början av mars. Och även om kvalitetenen och glansen är densamma så är hertiginnans vackra man något ljusare nu än vad den var för ett år sedan. En förklaring kan vara att Kate, liksom många andra gravida, väljer att inte färga håret under själva graviditeten. Om färgerna i permanent och semi-permanent hårfärg är farliga för fostret i den mängd man använder vid salongshårfärgning är oklart, men hårstylisten Errol Douglas rekommenderar i Mailonline istället vegetabilisk färg och toning (color glosses) för sina gravida klienter.

Läs mer: Så färgar du håret hemma

Kate Middleton låter alltså håret vara som det är till dess prins George, 1, får ett syskon.

Allt om Mode har tidigare skrivit att Kate Middleton använder produkter från schweiziska Karin Herzog. Och enligt Beautypassionista.com sägs hertiginnan ha använt Dynamic Duo efter graviditeten. Produkterna ska bland annat reducera celluliter. Andra celebriteter som använder märket är Uma Thurman och Victoria Beckham.

En annan produkt som Kate Middleton sägs använda är enligt Celebrity Trilogy's Rosehip Oil som är en olja som ska motverka rynkor.

– Kate fortsätter använda rosehip oil (nyponolja) i sin dagliga skönhetsrutin, säger en källa till US Weekley och fortsätter:

– Hon älskar effekten den har på hennes skinn.

Och olja är kändisarnas favoritskönhetsprodukt just nu. Brittiske modellen David Gandy och Miranda Kerr använder enligt US Weekley också Trilogys Rosehip Oil och Kerr är ett uttalat fan av kokosolja.

Hemligheten bakom Kates naturliga gravidglow är med andra ord - mindre gifter, mer olja - och förmodligen massor av sömn och frisk luft.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.