Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Intimt bröllop väntar för Monacos kungligheter

Prinsessan Stéphanies son Louis Ducruet gifter sig med Marie Chevallier på lördag.Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM
Louis är prinsessan Stéphanies första barn som gifter sig.Foto: MICHEL SPINGLER / AP POOL AP

På lördag vankas det kungligt bröllop i Monaco.

Då ska prinsessan Stéphanies son Louis Ducruet gifta sig med sin Marie Chevallier, skriver Hello Magazine. 

Bröllopet tros bli en privat men kunglig tillställning i katedralen i Monaco.

Bröllopet kommer bara veckor efter att den kungliga familjen samlades för prinsessan Carolines dotter Charlotte Casiraghis giftermål med fästmannen Dimitri Rassam.

Det bröllopet firades med pompa och ståt, först genom en fest i Monaco och sedan med ett mindre kyrkbröllop i Frankrike. 

Men nu när är dags för prinsessan Stéphanies son Louise Ducruets, 26, blir det ett bröllop närmare hemmet. Han har uppgett att han vill fira nära sin farfar, prins Rainier III, som är begraven vid Monacos katedral.

Louise Ducruets och fästmön Marie Chevallier, 25, är kända för att vara relativt privata av sig. Paret vill hålla låg profil under lördagens bröllop, men troligtvis kommer någon bild att skymta förbi från ceremonin.

”Mitt livs kärlek”

Sett utifrån Louises och Maries förlovning i fjol lär bröllopet bli romantiskt och intimt. 

Louise Ducruet friade när paret var på besök i Vietnam, där Marie Chevallier är född. Från parets Instagram-konton visade de upp hur Louise stod på knä på en strand iklädd vit kostym.

Får jag presenterar den framtida Madame Ducruet! Hon sa ja, och nu är vi förlovade”, skrev Louise Ducruet på sin Instagram. 

Marie bar en mossgrön klänning vid tillfället och verkade vara märkbart tagen av den romantiska stunden.

”Jag är stolt över att kunna säga att jag sa ja till mitt livs kärlek. Louise Ducruet, jag älskar dig så så så mycket”, skrev Marie Chevallier på sin Instagram.

För prinsessan Stéphanie är bröllopet också något av ett vägskäl. Louise Ducruet är nämligen först bland hennes barn med att gifta sig. Vad det gäller döttrarna Camille Gottleib och Pauline Ducruet finns det ännu inga uppgifter om några offentliga förlovningar.

https://www.instagram.com/p/BfdiSFLnNh6/