Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hovets varning till Meghan – efter graviditeten

Meghan arbetar för mycket, tycker hennes assistenter.Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Gravida Meghan verkar inte dra ner på takten i sitt nya, kungliga liv – vilket oroar hennes assistenter.

Nu har de varnat henne för att jobba för mycket under graviditeten, skriver The Mirror. 

– Vissa av de anställda och assistenterna uppmanar henne att dra ner på tempot. Hon kanske tar på sig för mycket, säger hovreportern Russell Myers.

Hertiginnan Meghan väntas föda sitt första barn i vår – och har under den senaste tiden stolt visat upp den snabbt växande magen.

Men nu har Meghans anställda vid det brittiska hovet varnat henne för att arbeta för mycket under graviditeten, skriver The Mirror.

Meghans medarbetare har uttryckt oro för att hertiginnan inte har dragit ner på takten, och the Mirrors hovreporter Russell Myers kallar henne för en ”workaholic”, samt säger att hon ”har kommit så långt genom att vara på ett visst sätt”.

– Vissa av de anställda och assistenterna uppmanar henne att dra ner på tempot. Hon kanske tar på sig för mycket, säger Myers enligt tidningen.

Meghans hektiska liv

Hertiginnan verkar onekligen ha händerna fulla.

Tidigare i år skrev Meghan en kokbok till förmån för personerna som drabbats av branden i Grenfell Tower i London – vilket slutade i försäljningssuccé.

Tidigare i december satt Meghan ner med drottningen på Buckingham Palace. De två kvinnorna drack te och diskuterade hertiginnans framtida roller i olika välgörenhetsprojekt.

Enligt The Mirror är det troligt att Meghan kommer syssla med de frågor som ligger henne varmt om hjärtat: Jämställdhet, utbildning och konst.

Hon ska i hemlighet redan ha träffat en rad olika välgörenhetsorganisationer, skriver tidningen. En av dessa är Campaign for Female Education, som kämpar för marginaliserade flickor i Afrika, samt Association of Commonwealth Universities.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.